Minnakelifim03 Tarifi yazamam dersen adını yazsan kafi ben internetten bakarım. 😂 kolay tatlı arıyorum yazın kizlar
Rubab_Mommy Minnakelifim03 Puding eti kakaolu buskivi sonuc harika bi pasta canim cekti olsada yesek😏
Vuslat23 Sütlü mü şerbetlimi? Sütlü ise irmikli tatlı yada muhalebi, helva, şerbetlide taş ekmeği :)) revani
Minnakelifim03 Vuslat23 Deletedmom636262 Rubab_Mommy ikiogulannesiii BugsBunnyy honeyybee_ Tecrubelianne Zeytin_cekirdegi Cemre_61 hepinize teşekkür ederim 🥰
honeyybee_ Minnakelifim03 gecenlerde burda gördüm double islak kek onermisti biri yaptim cok guzel oldu 😄
Tecrubelianne Minnakelifim03 pasta tabanin arasina muahllebi yapiyorum yarisi arasina yarisi ustune enfes oluyor 👌 uzerinede kakao serpebilirsin ama kelepceli kalip kullanman lazim yoksa muallebi akiyor yediripte begenmedim diyeni gormedim 😀
sevgii_123 Tecrubelianne ay evet çok güzel oluyor . Ben krem şanti veya labnede atıyorum muhallebiye çok güzel oluyo
Cemre_61 Minnakelifim03 yalancı profiterol ben çok seviyorum bu tatlıyı çokta basit magnolia gibi kremasını yapıyorsun daha sonra içine bir paket ister kakaolu ister sade kedi dilini parçalıyorsun ama çok fazla un ufak olmayacak kalın olacak yani karıştırıyorsun borcama döküyorsun üzerine ister ganaj yapıp dök istersen de çikolata sosu yap dök her türlü güzel oluyo yazarken bile canım çekti yaparım ben bunu yakında 😂😋