Yasemin42 Bime tuşlu piyona gibi bişey gelmişti 60 tl ye benim kızım 3ay 21 günlük onu çok seviyor gülüyor. Bide ayaklarını vurup ses çıkarmalı oyun halısı saatlerce oynuyor onunla.
Yasemin41_ Yasemin42 egıtıcı hışırtılı kıtap aldınız mı acaba herkez onları önerıyoda hangısnı alcagımı bılemedım
Yasemin42 Hışırtılı değil ama bime gelen 3 boyutlu kitap dan aldım. Bide e bebek de dokun hisset kitaplar var. Hışırtılımkitap yerine ıslak mendil paketi daha çok dikkatinğ çekiyor 😂 elini sürekli ağzına götürüyordu civilden diş kaşıyıcı eldiven aldım oda Hışırtılı hemde dişini kaşınıyo
Yasemin41_ Yasemin42 evet cıngırak var ama ıslak mendıl kutusu renkli olduğundan bıde sesınden baya bakınyo ona dokunuyo hoşuna gıdıyo
Yasoo96 Yaseminler toplanmis 😂😂 benim bebegjm de 4 aylik. Bi kac gun once ona cingirak,hisirtili kitap,hisirtili bileklik ve cingirakli top aldim. Hepsiburada da indirim vardi. Oraya bi bak istersen
Yasemin41_ Sende yasemın☺️ Link varmı acaba arıyom cok cıkıyo önüme ama hangisinı alcagmı bılemıyorum
Yenianne2426 Bende oyun halısına çeşitli çıngıraklı oyuncaklar astım elinede çıngırak veriyorum yine çok ilgisini çekiyor uzanmaya çalışıyor. Hışırtılı kitaplarda sevdiği şeyler arasında.
Annezey Çıngırak, Kartlar, Hışırtılı kitap, oyun halısı ve piyonolu oyuncak. Gün içinde her defasında birşeylere oynamaya çalışıyoruz ama benim ki kucağa gelip gezmek istiyor. Evde dolaşıyoruz.