Aliaslan1 Kızlar ben bundan bi 6lı paket almıştım sevdim baya şimdi 24lü alayım dedim sürekli kullananan bi sıkıntı yaşayan var mı ?
Busbae Aliaslan1 sakıncası olcağını sanmıyoeum bende kullanmıştım bazen günde iki kere bileiçtiğim oluyodu sıkıntıdan 😂
minabebek Aliaslan1 güzel kilo yapıyor bilgin olsun 😃tek zararı pekmez ve elma şırasına su katıp içmek daha zararsız arkadaşım doğumdan sonra gebelik göbeğine malt göbeği ekledi süt olsun diye şimdide eritemiyor hala hamile sananlar var
HaticeAren Yagmur16__ ben asagi yukarı 10 Aydır kullanıyorum kilo almadım aksine nerdeyse 9 kilo verdim bence dikkatli beslenmekle alakalı kilo aldırdigini düşünmüyorum
Aliaslan1 Yagmur16__ hiç sorun değil doğumdan sonra çok hızlı kilo verdim eski kiloma dönmek istemiyorum böyle kalayım 😂
Yagmur16__ HaticeAren kalorisi çok fazla için de şeker oranı çok fazla olduğu için öyle söyledim,siz belki gün için de çok hareketlisinizdir :)
HaticeAren Yagmur16__ 10 aylık bir yaramazin peşinden koştuğum doğru 😂 tabi bünyeden bünyeye değişir ama süt konusunda oldukça başarılı bir ürün bazen yemek yemeye fırsat bulamadığım zaman hayat kurtarıcı. Süt uretiminde
Aliaslan1 minabebek ben doğumdan sonra çok hızlı kilo verdim. 46 kilo ile gebe kalmıştım 63 civarı sanırım doğum yaptım şimdi 50 kiloyum ama bu kiloda kalmak istiyorum 🙈 ama vermeye devam ediyorum hissediyorum zaten iştahsız biriydim yine aynısı oldum