Erkek_Anesi59 Kızlar eşim corona oldu evde ben ve 5 aylık bebeğimiz var oğlumuda karantinaya alcaklrmış ama o iyi suan biZde bişey yok olup olmadığımızı bilmiyoz corona olupta atlatan varmı neler yapıtınız yediniz nolur dua edin bize
gocebebirbayan Erkek_Anesi59 Corona olduk 1 haftayı geçti temas edip ağır geçireli. Bugün karantinanın 5. Günü. Bebeğim hala kusuyor. Ateşi düştü çok şükür inşallah artmaz yine. Ve şuan aşırı iştahsız mide bulantısı da cabası 🤦🏻♀️🙍🏻♀️
Erkek_Anesi59 gocebebirbayan çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bizde suan corona eşim sadece ama benle bebeğimde varmı yokmu bilmiyoruz ama bebeğim iyi çok şükür bi şikayetini yok şuan bnde aynıym iyim inşallah allahın izniyle atlatırız
Deletedmom5284 Bizde yeni atlattık eşim bol bol paça ayak çorbaları içti bizede portakal mandalina sıktı, ben ağır atlattım ama kızımla eşimde birşey olmadı Allah’a şükür hafif atlattılar
gocebebirbayan Deletedmom5284 çok geçmiş olsun canım. İzolasyon süresi veriyorlar. Bu süreye göre kaçıncı gün atlattınız ?