Nazmomy 47 günlük bebeğimin sadece götü değil genital bölgeside kıpkırmızı kızardı ve sanki yanık gibi pul pul oldu en kolay ne şekilde geçirebilirim?
AliAslan__ Nazmomy en yakın nöbetçi eczaneden BALABAN pomad al canım hemen sür Allah’ın izniyle iki günde geçiriyor .🥰
secoz Nazmomy benim kızımın aynı oldu, bepantol kullandım zeytin yağı sürdüm, 3tane bez değiştirdim sonunda bi abla nıvea pişik kremi önerdi o çok iyi geldi kesinlikle denemelisin. Islak mendil kullanıyor musun?
LeylLiman Nazmomy Hametan ve travazol kremi karışıtın sürün altı biraz açık kalsın sonra bezleyin ilk sürmenizde etkisini görürsünüz
kgnms Nazmomy desitin ve hametan birlikte kullanarak mutlaka geçer ama ne kadar kullanacağınızı doktor diyebilir
Meleknurunannesi Sudokremde kimyasal içerik var. Zeytinyağının asitini benmari usulü kaynatıp almanız lazım yoksa onun asiti de bebeği yakar. Bezi değiştirin organik içerikli bir Pişik kremi alın aldığınız ürünlerin içeriğini araştırıp alın
Meleknurunannesi Nazmomy ben Pişik kremi kullanmıyorum frei öl bebe yağı var hem onarıcı özelliği de var bütün vücuduna bunu sürüyorum poposuna da yüzüne gözüne her yerine. Gayet güzel bir yağ ben çok memnun kaldım
Eylulum3 Nazmomy travozol sür canim hemencik geciriyor bana doktor önerdi sadece kizarikliklarin ustune sür ilk sürmende etkisini görürsün zaten o kizariklik hemen gidiyo