annelikhalii Her zamankinden fazla yiyorum hastalığım başladığından beri ağzım boş durmuyor ama zayıfladım bunun farkındayım sizler kilo verdinizmi corona olunca birde kac kilo verdiniz
Eymeneylul0 annelikhalii ben olmadim ama dayim annem oldu annem de verdi dayımda hala veriyorum diyo canim
Elif2409 annelikhalii verdim ama benim iştahım kesildi normalde çok aşırı yerdim . Hastalıktan iştahım kesildi ,yaklaşık 2.5-3 kilo verdim
Hazal8 annelikhalii vücudun su kaybediyor ben 3 kilo vermiştim hastalığım bitti tekrar aldım bı haftada
Esrs Bnde dün öğrendim pozitifmişim iştah yok ama şifa olsun diye yiyorum ne bulduysam sizin nasıl geçiyor öksürük, baş ağrısı varmı
annelikhalii Esrs benim 4 gün oldu bas ağrısı Sırt ağrısı mide bulantısı ishalde var ama ishal sık değil günde 2 kere çıkıyorum afedersiniz oda ishal . Tat koku alamıyorum
annelikhalii 1234___ aynı şekil bende önüme ne gelirse yiyorum enerji olurmu diye ama yok vermişim bende buna şaşırdım
annelikhalii BugsBunnyy ben yiyorum surekli birseyler dediğim gibi ağzım boş durmuyor buna rağmen bugün gunduz tartildim ki kahvalti yapmıştım su falanda içmiştim 1 litre kadar cay içtim buna rağmen 56.500 gr çıktım normalde de gunduz bakıyorum tokken yemek yiyince kac kilo alıyorum diye 58 çıkardım tokken bugun baktığımda 56.500 bide sabah aç karna tarrtilsam daha az çıkarım
KubraHira annelikhalii koronayi allah kahretsin kirkim ciktiktan sonra korona olmustum ben bebegim 7 yasindaki cocugum lanet hastalik yuzunden sutum kesilmisti okdr cok uzuluyorumki😞