ikikizannesi Merhaba hanimlar oglum 16 gunluk altini actigimda dikkatimi cekiyor testisleri kendi kendine hareket ediyor icinde bisey varmis gibi bu normalmi her bebekte olan biseymi sanki boyle icinde canli bisey var
BirAlparslanAnnesi ikikizannesi çok normal soğukla temas ettiği için toparlanır büzüşür top gibi kalır
TosbikAnnesiiiii ikikizannesi sert değilse korkma bişy olmaz ama sertse yumuşaklık yoksa fıtık vardır dikkat et normalse korkmana gerk yok
Gizoooo ikikizannesi canım doktoruna sor sıvı birikmesi var mı diye ben yeni doğduğunda 2 doktora götürdüm ikisi söylemedi 3 doktor söyledi sıvıı varmış 1 yaşa kadar takip dedi iniyormuş genelde
ikikizannesi Mutluefe o hic aklima gelmedi allahim bnde diyorum nasil boyle hareket ediyor sastim kaldim bi sorunmu var acaba dedim
ikikizannesi Annekuzusuuuuu ya aynen kimil kimil nedir anlamadim esime sordum bn ne bilem fruma sor dedi 😂
ikikizannesi TosbikAnnesiiiii sert degil yumusak saglik ocagindaki dr muayene etti bi sikinti yok dedi sunnet icinde goturcem kirki ciksik o zaman detaylı bakilir hareket edince dedim allah allh nedir bu
ikikizannesi Gizoooo saglik ocagi dr bakti oda bahsetti suan yok gibi testisler normal ama sisme olursa dr gorsun dedi sisme fln olmuyor hic dikkatimi cekmedi sadece hareket ediyor tuhaf geldi oyle kimil kimil etmesi
Prensprensesannesiiii ikikizannesi altını açınca testisler aşağı inermiş doktorum öyle derdi ve banyo da normal yani canım
ikikizannesi Prensprensesannesiiii aman iyi oyle olsun icim rahatladi resmen canli bisey var gibi kimildiyor testisler dedim bu ne 😟