Sahralia aysglykaya bebelac gold çok iyi 20 günde 1 buçuk kiloya yakın aldı gaz ve kabızlık sorunumuz da yok
hatice333333 aysglykaya ben kullanıyorum şimdilik bi sıkıntımız yok şükür bikac tane farkli mama denedim sevmedi ama bebelac severek iciyo
Busraeslem aysglykaya ben kullanıyorum gayette memnunum aptamil kullandım midesini ekşitip kusuyodu bebelac ı daha güzel içiyo kilo alımı ise gayet güzel
Tlntln Gurbetozkan nasıl mesela pirinç unu ile mi ... bende 6.ayına giriyoruz ek gıdaya başladık kaşık maması verdi doktor alternatif arayışındayım
Nilikra Sahralia 20.günde.1.5 kilo? Kaç aylık bebeğiniz? Normalde 3 aydan sonra her ay 500 gram almaları gerekir. Biraz fazla degilmi .. küçük falanda doğmuş olabilir tabi bebeğiniz ama merak ettim
Elifkedi aysglykaya kullanıyorum ben kizlarima aylık 1 kilo aliyolar şimdi Gold aldım kargo gelmedi bide onu denicem bakalım çok memnunum digerinden
Nilikra aysglykaya sadece boş kilo yapiyo ben.hangi doktora sorduysam önermedi. Içi vanilya dolu sadece kilo.alsin diyosan verebilirsin yinede
Oyku123ss11 aysglykaya bizimki severek yiyo mamayi bi siknti olmadi kabizda yapmadi simdilik kullaniuoruz
Sahralia Ariyaarya ben bebiş kilo kaybı yaşadığı için istedikçe veriyorum genelde 2 saatte 1 veriyorum 90 cc 2 aylığız şuan
Smrenes Bebelac vitaminler konusunda içeriği az bide tadsız ve nişasta bazlı ama gold laktoz bazlı vitaminler konusunda hipp den bi farkı yok sadece içinde prebiyotik yok hazım sıkıntısı çeken bi bebeğiniz yoksa gold y tavsiye ederim
Gurbetozkan Tlntln https://www.instagram.com/p/BzAuA3-Byul/?igshid=zitciof29d1 burda çok güzel tarifler var
Gurbetozkan İnstram da çok güzel kaşık mama tarifleri var canım oralardan bakabilirsin biz 4 buçuk aylığız daha ek gıdaya geçmedik ama 5. ayında geçicez bide program indirdim orda da çok güzel tarifler