Meva2809 öncelikle verdiğiniz her yeni gıdayı 3 gün kurAlı ile vermeniz çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı şeklinde arttırarak sebzeleri buharda pişirmeniz vitamin değerini kaybetmemesi açısında önemli yoğurt ev yapımı olmalı birkaç sebze denedikten sonra onları karıştırarak öğün oluşturabilirsiniz 6. Ayda havuç patates kabak balkabagı vs gibi şeyler verilebiliyor internete bakarsanız 6. Ayda verilen sebze ve meyveleri görebilirsiniz tahılları da zamanla eklemeniz lazım mümkün olduğunca blendır kullanmayın çatalla ezip pütürlü bırakın başta yutmakta zorlanır midesi bulanabilir ama emin olun kısa zamanda alışıyor temel ilk yardımı ögürme ve boğulma arasındaki farkları öğrenin çok panik olmayın bebeğinize güvenin ve yemeği kendisi yemesi konusunda ona şans verin aklıma bunlar geliyor bende ek gıdayı çok araştırdım ilk tadımı yogurtla yaptım ve sonra sebzeler sonra meyveler şeklinde ilerledim şu an 8 aya girmek üzere oğlum pankek mücver tarzı şeyleri rahatlıkla yiyor hatta en sevdikleri diyebilirim hergün mutlaka yogurt veriyorum avakadonun mevsimi ve yok faydalı olduğu için kahvaltılarında genellikle avakado veriyorum öyle yani bir şekilde ilerliyor ☺️🤷🏼♀️