Unibabyyy Bebeğim 14 aylık çişe alıştırmak istiyorum nerden başlamam gerekiyo hiç bilmiyorum eğitici klozet aldım nasıl başlasam tecrübesi olanlarr yardım lütfen 😄
iki_prens_annesi_ Unibabyyy ustte kalsin 22 aylik yaza düşünüyorum sizinkide cok kucuk havalar cok soguk bence hasta olur ve olumlu sonuc alamayabilirsiniz kaslar 2 yasta gelisiyormus
2guzelinannesi Unibabyyy ben cise alistirmak degilde buyuk kizim tuvalete her gittiginde kucugude ben turuyorum 14 aylik yapmiyor ama hosuna gidiyor 😂
Unibabyyy Eslemsura internetten baktığımda 12 18 aylarda algıları başlıyormuş doğru zman yaziyo du 🤷♀️
Unibabyyy iki_prens_annesi_ bilemedim bende zaten nerden başlıcamı da bilmiyorum çok zor olcak gibime geliyo😃
Woody iki_prens_annesi_ kaslar çok daha erken gelisiyor Kizim yasinda tuvalete alışmıştincoktan Ne kadar gec o kadar zor Unibabyyy tuvalet iletisimini arastirabilirsiniz
Unibabyyy 2guzelinannesi ya öyle öyle kolay alisir belki o da 😃 ama benimki hiç tuvalet falan gormuyo önce aklına yerleştirmem lazım o da zor olcak gibi😄
2guzelinannesi Unibabyyy kiz benim buyuk kizim lazimlik hic sevmedi cocuk direkt tuvakete girmek istedi alostiriyosanda yinede lazimligi tuvalete koy
Ozgeruya Unibabyyy daha cok küçük bnce ve kış bnce yaza deneyin üşütmeyin bebişinizi bnm kizim 18 aylik bnde yaza düşünüyorum
pandemibebegi Unibabyyy Benimki de 14 aylık. Kaka neyse de çişe alıştırmak çok zormuş gibi geliyor bana. Olur olmadık heran iseyebiliyorlar 😁