Makbuss Ayperim benim kizimda 5 aylik 5.gunluk her gece bir değişik halde buluyorum ya köşeye sıkışmış ya ayakları yukarıda nasıl olacak böyle acaba uyurken napiyor ki bu bebisler, 💕
Makbuss Gamzetrl hadi ya ilk kez duydum yani gündüz sürekli yere mi atacqz onada kızıyor bizim küçük kız 🤔
Nasibeerdogan Ryhndnmz bizim ki 6 ay 23 günlük bugün yeni yeni başladı telaş etmeyin her çocuk kendine özel 😇
Yusra34 Ayperim Süresini hatırlamıyorum. Vazgeçmesi için bişey yapmadım tabikide. Ögrendiği her yeni şeyi tekrarlaması cok normal. Emeklediğinde görün siz bi de.
Ayperim Yusra34 ay daha bugün emekleae artık diyordum🤦🏻♀️ ben uyuyayım en iyisi gelecek günler. İçin enerji lazkm😆
Minnakkk Ayperim kızım 7 ay 12 günlük beş buçuk aylıkken beri emekliyordu son bir haftadır bulduğu her yerde ayağa kalkmaya çalışıyor çok zor Gözden kacırmaya gelmiyor saniyesine başka yerde bulabiliyorsunuz 😀😀
Gamzetrl Makbuss yeni öğrendiği herşeyi sürekli yapma istekleri oluyo. Gündüz yeterince yaparsa tekrar ederse gece duzeliyo yani benim kızımda o şekilde olmuştu o aylarda
kubraanne Benim kizim 4 aylik oda donme sevdasina kapıldı gece her baktıgımda besigin baska bi kosesinde buluyorum onu ilk zamanlar sıkısıp dönemedigi icin yada kafasini carpip agliyordu Artik alisti aglamiyor dört dönüyor uyurken😊
Caglaa Benimkide uyumuyor dönme sevdasına valla. Beşiktede durmuyor illa yere koyacam rahat rahat dönecek. Odayı turluyo ya döne döne. Daha 2 gündür dönüyor bide hevesini alamadi hala. 6 ay 2 günlük bu arada.
PnrTurK Ayperim 🤯🤯🤯🤯her gece şu beşiği yarın paramparça edeyim diyorum vazgeçiyorum dönme sevdasına aldığımdan beri garc gurc ses yapan beşikten dk başı uyanıyor bebeğim 7 ay 17 günlü bende çıldırıcam 🙈