Kafam 2 ay 3 gunluk kızım gündüz kalkmak bilmiyo altını alıp karnını doyurana kadar uyuyor aksamdan sabaha kadar da uyumuyor hiç gece uykusuna nasıl alıştırabilirim
buselidunya Kafam Ben 4 aylıkken düzenini oturtmuştum kendime ve ona saat belirledim, mesela 9-9 buçukta uyutuyordum en geç. Öyle yavaş yavaş alıştırdım zamanla oturdu düzeni🥲 tabii şu an eser yok o düzenden, 13 buçuk aylık.
Melegimekavustum Kafam bizim ki de 1 ay 23 günlük aynı durumdayım. Sürekli etrafımda ki arkadaşlar gece gündüz karıştırmışsın diyor. Bebek ne zaman isterse o zaman uyuyor napabilirim. Sabah erken kaldırıp da denedim akşam kendi istemedikçe uyumuyor. 4.ayını bekliyorum bende uyku eğitimi için.
buselidunya Kafam benim kızım da öyleydi o aylarda ya uykuyu aşırı seviyordu ama eser kalmıyor sonrasında😃
Denizfdn Kafam çok pardon 2 3 günlük anladım 4 ay bı gelsin atak dönemi geçsin ufak ufak alistirirsiniz uyku saatine göre haraket edersiniz
Denizfdn Kafam yani uyur ama atak dönemi girdiğinde alt üst olur yani ben tam 3 aylıkken başladım 4 ay girdi 2 gün sorun oldu ama şükür geri kontrol altına aldım şuan 4 ay 10 günlük 10 buçukta uyur 7de uyanır emer geri uyur 11 kalkar emer geri yatar 1 de uyanır bu şekilde ilerliyor
Kafam Melegimekavustum gündüz ne yapsam uyanmıyor gece ne yapsam uyumuyor azcık karnını doyurup uyuyo gece de gunduz yıyemedıgını ust uste yiyo resmen
Darknes1002 7 ay boyle yasadim bende malesef duzeltemedim erken kaldirdim yine bayildi havalar duzelince gercek anlamda gunes iyice belli olunca kendisi duzeltti bi gece hasta olup uyumadi o sekilde yada bi gece kendinizi sikcaksiniz 1 saat uyutup 2 saat uyanik tutcaksiniz gunduz de ayni sekilde o sekilde duzelebilir belki erken kaldirmak uykuyu yarim saat geriye cekmek falan biraz daha 9 ay dan sonra isey yariyor
Kafam Darknes1002 denedim ya gunduz uyutmayım diye dün 1de uyandı gündüz sabah 7 de yattı hiç uyumuyo bu sefer arası yok