Uzumluukek 10032021 hayır izletmiyorum açık olsa da bebeğimin dikkatini çekip izlemiyor zaten başka şeylerle ilgileniyor
BirAlparslanAnnesi 10032021 Hayır. 14 aylık daha tv yi bilmiyor evimizdede oğlum uyumadan asla açılmıyor..gittiği yere kadar götürme planlıyorum
Arasasyaarya 10032021 böyle bir dönemde özellikle kış pandemi.. her dk değıl ama kontrollü bir şekılde izletiyorum
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 10032021 televizyon kullanmıyoruz hiç almadik eve ,telefon dan açıp veriyorum belli bir süre .2.5 yaşında 💁
Mircet 10032021 sadece kahvaltı ederken izliyor televizyondan kendi bebeklik videolarını.Kahvaltiyi sevmediği için 😥
Mutluefe 10032021 bende kontrollü izletiyorum bir dk yerinde durmuyor o da bende dinlenelim diye açıyorum bide bazen bazı yemekleri sevmiyor kilo problemimiz var o yüzden açıp yedirmek zorunda kalıyorum arada.
Yazannesi1 10032021 böyle postlarda özellikle ay belirtmesi gerek bence 😌 çünkü atıyorum 4 aylık bebek ve 24 aylık bebeğin tv izleme şekli çok farklı olur 😌 ve insanlarda ona göre yorum yapar aynı aylarda olanlar fikir sunabilir. Sizin bebiş kaç aylık 🌸
Burcinisp 10032021 10.5 aylık. şuan izliyor(sadece baby tv)😊 ben çok katı değilim. Ara ara açıyorum. Özellikle yemek yapma zamanı. Telefon tabletten bir şeyler izletmeyi hiç yapmadım neredeyse. Ona biraz daha mesafeliyim.