Melis2021 Kızım 6 aylıktı başladım her sabah kahvaltıda pekmez vermeye kendi yaptığımız pekmezdi şuan 9 aylık ve bitti ne alablrm hangi marka alablrm siz ne kullanıysnz
Han30 Melis2021 çevrenizde köylü vs varsa onlarda bulunur belki sordunuzmu. Banada annem ve kayınvalidem verdi ceviz karıştırıp hergün 1-2 kaşık veriyorum
Misipisi35 Melis2021 pekmez verilebilir mi 6 ayda. Ne pekmezi kullanıyorsunuz. 10 gün sonra 6 aylık olcak kizim insallah
Melis2021 Han30 çevremde var evet ama yaparken pekmez çok olsun diye çok şeker katıyorlar bende almak istemedm o yüzden
Han30 Melis2021 yaaa bizimkiler öyle degil canım şeker falan katılmaz. O zaman koska yada bilindik bir markaya bakın içeriğine ona göre alın
Melis2021 Misipisi35 armut yaptık fındıkta köyde ama bu sene çok yapamadık bitti hemen ben her sabah verdim
Nilunas Bizim doktor çok önermiyorum ama 1 çay kaşığı mamasına katabilirsin dedi. Bu arada gıda mühendisi anlatıyor sayfası pekmezin makine işi olanı daha güvenilir oluyor demişti yani hazır olan pekmezler
Ccerena Ben en başından wefood markasının kaöiboynuzu özü ve dut özünü kullandım onu sıcak şeylere de karıştırabiliyorsunuz özü çünkü. Şimdi de annemin yaptığı Üzüm pekmezini kullanıyorum 10 aylığız