MrzBaby Tlnmlk bizimde öyle oldu. 40 tan önce çok akıllı bir bebekti şimdi değişti 😕 hayal kırıklığına uğradım
Emsal04 Deletedmom_61 Kafam Mavis34 Mehmetmirza Tlnmlk ysmn234 gün içinde aktivite yaptırabilir musunuz benim oğlum asla yapmıyor zeka kartlarından aldım 2. Karttan sonra sıkılıyor 🤣🤣 zaten onlarda 10 dakikda bitiriyoruz 🤣 o kadar isteksiz ki
Aliasafm Emsal04 2 ay 14 günlük bizde de aynı durumlar var kalabalıkta hiç uyumaz ayak sesinden bile uyanıyor 8 den beri uyanık yemek bile yapamadım daha 😂😭
Mehmetmirza Emsal04 biz zeka kartları kitap resimlerine bakma ve cingirakla oynayarak zaman geciriyoruz. Bazen 1 saat bırakıyorum kendi kendine oyalaniyor bende şaşkınım sırtı yere geldiği an ağlayan bir bebekti 😂 son 20 günde değişti
Deletedmom_61 Emsal04 oyun halisina koyuyoyorum uykusu yokken 45 dk oylanadi onun dışında hemen sıkılıyor ama uzun uzun oyuncaklara bakıyor hareket edince takip ediyor heycanlaniyor 🥰
Mavis34 Emsal04 zeka kartlarıyla ve oyun halısıyla çok ilgili sallanan ana kucağı var birazda onda takıliyor
yenianneadayi2208 Emsal04 Tıpa tıp biz 🤕 2 ay 4 günlüğüz sizin gibi. Bazen çıldırıyorum insani ihtiyaçlarımı bile karşılamakta zorlanıyorum desem yeridir. Ama bu 2 ay atağıymış.Huy değişikliği oldu çocukta resmen 😒
Emsal04 Mehmetmirza maşallah diyelim ben 5 dk bile yalnız bırakınca ağlıyor cingirak kafasına vurur.diye almadım kucağımda içmediği için kitaplara bakamıyoruz
Mehmetmirza Emsal04 anladım canım çıngırak ben tutuyorum ona vermiyorum dikkatlerini baya çekiyor bence al