Pelvan Bebegim 9 ay 10 gunluk 2 gundur asiri bir ates uyumuyir 1 saat saliyorum yarim saat uyku cildirircasina aglamayla kalkiyir oyle bir aglamaki elimde katilip kaliyor 😐 iki gundur totelde 3 saat belki uyumustr bugun sabh 10dan beri daha hic uyumadi agrisi cok inliyor dis mi acaba daha disimiz yok ne yapabilirim Allah rizasi icin fikirlerinizi paylasin benimle ne yapabilirm😔
Srht Pelvan diş olabilir mi canım damaklarını kontrol et, eli devamlı ağızdaysa, salyası çoksa, diş jellerinden sürebilirsin çok acı çekiyorsa ondandır belkide annesi baya rahatlatıyor jeller. Diş kaşıyıcılardan verebilirsin!
Pelvan Srht salyasi hic yok agzinjn ici sicak kirmizi birde hic daha uyumadi agrisi var inliyo agliyo asiri ates acilede gotrdum ama hc birsey vermediler
Pelvan Srht emmiyor sutumu sagarak veriyorum canim sastim cok caresiz kaldim agri kesici bile agrisimi kesmiyor gibi
Dildeniz Pelvan önce dr gidin bence ateşi varsa hafife almayın derim o sizi yönlendirecektir geçmiş olsun
Pelvan Dildeniz gotrdum canim ama cok yukselirse getr dedi cok hafif bogazinda kizariklkk var baska bir sey yok dedi atesten uyuyamiyor ates kesicide hafifletiyor ama uyumuyor soyle 2 saat uyusa dinlnecek 😔
Mom06 Pelvan şurup işe yaramıyo mesela ağrılar için ama fitil hem ateş düşürücü hem ağrı kesici çok huysuzsa hiç uyumuyosa ben veriyorum arada yarım saate sakinleşiyo
Kuzumveben Pelvan dis olabilir canim gece aglmasi benim kizimdada vardi nasil agliyor gece saat basi damaklarda sisti ust 4 disi ayni anca cikardik