Ohaezgi DemirAlaz 3 aylık erken, eğer ellerini ağzına götürüyor diye sürmek istiyorsanız şuan ellerini keşfettiği ay o yüzden. Gerçekten diş çıkardığını anladığınızda sürmenizi tavsiye ederim
DemirAlaz Sda16 kızımda 5 5.5 ay arasında paylaşmıştı iki dişi birden eşimde çok erken dİs çıkarmış gorumcemin oğlu da 4 aylık patlattı sanırım oğlumda onlara benzeyecek bariz iki çizik çizgi var dişlerin geldiği belli
Meyracukurmaraz Diş ürünleri arasında en bitkisel tetagil. Ben kızıma 4 aylıkken verdim. Dişi kabardı şişti patlayacak gibiydi patlamadı. Günde en fazla 6 kere verilebiliyor. Bence eğer gerçekten diçse verebilirsiniz onun acısını çekmesin çocuk.
DemirAlaz Meyracukurmaraz 4-5 gündür biberon tutmuyor aklıma geldi bir bakayım dedim iki tane çizgi var ve cok huysuz sürekli ağlıyor
Gzdzeynep DemirAlaz DemirAlaz ilk dişlerde huysuzluk ağlama atakları olmadığından 9 aylıkken falan vermeye başlamıştım iyi geliyor ağrısını azaltıyor bebeğin. doktorumuz da kullanabilirsin demişti
Meyracukurmaraz DemirAlaz inşallah en kolay şekilde acısız çıkarır. Ben çok huzursuz olup ağladığı zaman calpol de veriyorum 1 çay kaşığı. Çünkü acılarını belli edemiyorlar ve ağlıyorlar
merve_mevaa DemirAlaz ben 6 aylıkken kullanmaya başlamıştım şuan 1,50 yaşında kullanmıyorum calgel kullanıyorum şuan için size erken