Ylz0044 Günde kaç uyku yapıyor bebekleriniz kaç saat uyuyor nasıl vakit geçiriyorsunuz benim bebeğim kolik olduğundan hep ağlamalı 🥴🥴
Edaacvk Ylz0044 gece uyuyor sadece 1 kere memeye uyanıyor sabahta aralarda uyanıp emiyor 2-3 e kadar😂sonra aksama kadar ayakta
Ertugrulnannesiii Ylz0044 dün gündüz dörtte uyandı bu sabah 7 uyudu.simdi yine uyandı sincap gibi kucagimda yine.ben pozitifim oda pozitif sanırım şuan o kadar saat uyumayinca aklıma başka şey gelmedi.
Ylz0044 Edaacvk aa 1 kere mi acıkmıyor mu ki 🙄 gece uyusunda gündüz nasıl olsa geçiyor 😅😅 benim oğlan da gündüz ayakta gece uyurdu şimdi tersledi
Edaacvk Ylz0044 12 de emzirip uyutuyorum bidaha 5 te uyanıyor yine emip uyuyor bidaha 8-9 gibi uyanır
Deletedmom_61 Gündüz zor uyuyor ama uyursa 2 saat 3 saat uyuyor şekerlemeler disinda, gece 2yi buluyor bazen uyuması uyuyunca 5-6 saat uyuyor 2 Kere falan kalkıyor saat 9a kadar bazen 10 a kadar
Ylz0044 Edaacvk benmde öyleydi 1 de yatıp 6 da kalktığını bilirim ama şimdi nedense 1 saatte uyanıyor anlamadım hırıltısı mı rahatsız ediyor ne