ecemakca 1 yaşında bebeğim 3 gündür antibiyotik kullanmamıza rağmen gündüzleri 37,5 altına inmiyor ateş. geceleri ise 38,5 görüyor ateşi bugünde ishal olmuş. Doktor kulak enfeksiyonu dedi ama inanmadım kulagını falan cekmiyor diş olabilir mi
arzuublm ecemakca parol kullandiniz mi ateş için benim kızım 5.5 aylık dişten dolayı ateşli hep geceleri özellikle sadece parol düşürdü ateşini
yarenyucel ecemakca influenza gribi olabilir benim bebeğim de 6 aylık aynı şekildeydi ishal geçmeyen ateş doktor test yaptı influenza çıktı
Userqq Antibiyotik ishal etmis olabilir mi sonradan çıkmış çünkü.. ne zaman kullansam ishal olurum kendimden biliyorum
Userqq Markası mi farklı acaba ikisinin? Canım zinco şurup al ishali kesmeye yardımcı birde probiyotik al yoğurt yoğurt çorbası yedir pirinç
Userqq ecemakca ona bağlı mi acaba dedim ama 112yi arayıp çocuk doktoru baglarmisiniz derseniz bağlarlar bi de doktora anlatın isterseniz covit geçmişinde söyleyin bakalım ne diyecek
ecemakca Userqq götürdük doktora suan da döküntü başladı tüm vücudu kıpkırmızı boşa antibiyotik vermişler çocuğa. 6.hastalık geçirmişiz
Bebegmvebenn Benimde şuan 15 aylık bebegim 2 gündğr çok yüksek ateşli bugünde ishal başladı. 2 doktora gittik bekleyin 4. Gün devam ederse getirin dedi nası dayanıcam bilmiyorum ecemakca benim kızım 2 gündür 40 larda uyu uyıruz mahvolduk bitek ates var bugunde ishal basladı