Sevginur Bebeğim yedi buçuk aylık gündüz uykusu hiç yok 20 dk anca uyuyor 2 defa gece de sürekli uyanıyor sallıyorum uyku damlası kullanmak istiyorum kullanan var mı aranızda bi zarari var mı işe yarıyor mu acaba?
lanadelmiyav Sevginur lütfen tercih etmeyin. Bebeğiniz daha çok küçük. Benim oğlum da o aylarda öyleydi. İçerik olarak zaten hoş bir şey değil.
Flyingmomy Sevginur uyku damlaları şurupları her ne kadar doğal içerikli densede pek içimize sinmiyor onun yerine Melisa papatya çayı yapın oda çok güzel uyku yapıyor baya mayıştırıyor ben humananın iyi geceler çayını kullanıyorum bazen de doktorumun onayıyla anason Melisa papatya alıp aktardan kendimde içiyorum bebişime de içiriyorum. Oğlum ilk doğduğunda 24 saatte toplam sadece 2 saat ya uyuyor ya uyumuyordu doktor hatasına düştük maalesef birtane uyku şurubu yazdı doktora güvendim şurubu yazıyorsa bir bildiği vardır dedim sonra baktım ki çok riskli bir şurupmuş tavsiye etmiyorum ben tabi siz bilirsiniz doğal yollar deneyin ilk
Asli1 Ben arada kullanıyorum adı Bay Bay Nıght bebeğim sabaha kadar uyumadığında kullanıyodum ama pek etki etmedi 🤣 6 ayı bitti şuan hala uyku gerilemesi var. Belki çocuklarda işe yarar bilemiyorum. İçeriğinde papatya, melisa ve ıhlamur var sadece