Azram_2021 12 günlük kuzum sürekli ağlıyor hep emmek istiyor birse karnı sürekli gurulduyor hazmı ve yoksa doymuyor mu bilemiyorum gaz damlası veriyorum sabah akşam ama anlamıyorum Dr ramı götürsem
Kerem1234 Azram_2021 rezene çayı için bebeğe de verebilir siniz gaz için masaj yapın 1 saat te bir emzirrseniz sarılık yoksa doyar gaz için karnına masaj yapın damla içinde erken bnce 1 aylık olmadan bn kullanmadım
Ttrhnd Azram_2021 ayaklarını karnına çeke çeke ağlıyorsa gazı vardır. Gazı varsa 3 saatte bir emzirmelisin eğerki sarılığı yoksa ve 3 saatte bir emzirdiğinde doyduğundan emin olmalısım. Ben ilk 2 hafta hep sağıp verdim kaç ml içtiğini biliyordum açlıktan ağlamadığından emin oluyordum. Biogai kullanmıştık probiyotik her gün aynı saatte 5 damla vermiştim
Ttrhnd Azram_2021 gazı varsa karnına masajlar yap kuzumun. Youtube ta videosu var. Ve kolik bebekler için saç kurutma makinesi sesi çok işe yarıyor. Ağlama krizlerinde saç kurutmayı açıyordum az sakinleşiyordu. Her emzirme sonunda omzuna alıp gazını çıkar hopla zıpla o gazı çıkar yoksa 1 saat kalmadan ağlayacak ve sen mecbur yine emzirmek zorunda kalacaksın ve o gazlar midesinde birikecek kısır ddöngüye gireceksin
Azram_2021 1prensesannesj son 3 gündür günde 1 dolu kaka yapıyor azcıkda gaz cıkarırken cıkıyor sanırım doymuyor
Azram_2021 Ttrhnd ayaklarını cekiyor ama karnı cok gurulduyor 3 saat değil 10 dk sonra memede hep emmek istiyor
Azram_2021 Ttrhnd yapıyorum canım masaj falan ama yok ya annem diyorki bence aç doymuyor süt sağmışdım bir paket var buzlukda diyoeumki akşam kaşıkla vereyim aç olup olmadığını anlarım
Ttrhnd Sabah akşam kimyon çayı iç. 6 aylık bebeğim hala içiyorum. 1 çay kaşığı kimyonu bardağa koy üzerine kaynar su dök. Demlendikçe taneleri çökecek dibe ve onu iç. Ah ah çok tecrübelendim gaz konusunda 2 ayda 15 kilo verdim hoplamaktan zıplamaktan
1prensesannesj Azram_2021 Azram_2021 Anne sütü alan bebeklerin haftada 1 kez yapması bile normal canım sen çişini takip et
Kerem1234 Azram_2021 en son kaç kiloydu hastane Çıkışı doyuyordur bnce bnm bebeğim de sarılık vardı çok emziyordum sağıpta verdim karnı şişse eğer gazı vardır bebeğinle konuş 10 dakika da bir değil 1 saatte bir emzir