portakalkekk Gerçekten memnun musunuz faydasını görüyor musunuz online olarak o verimi alabiliyor musunuz
Epifenomen-gkc portakalkekk bir süre online psikolojik danışmanlık yapmış biri olarak söylüyorum, asla yüzyüze olduğundaki gibi verim alınmıyor.
Woody portakalkekk aliniyor arkadaslarimin deneyimledigi kadariyla. Burada kisinin yetkinligi devreye giriyor. Zaten yuzyuze olunxa da çok ekstrem bir şey yapılmıyor. Neticede karsilikli konusma
Deletedmom789 portakalkekk 4 seans aldım, sonra maddi olarak sıkıştığımız için bırakmam gerekti. Bazı mevzuları çözebildik konuşabildiğimiz. Bence işe yarayan bir uygulama online olması
Deletedmom99886 Epifenomen-gkc Bence bu psikolog/danışan olarak farklılık gösterir. Çok iyi şekilde süreci ilerletenlerde var. Her iki deneyimi de yaşadım, yaşıyorum. Mesela bir psikoloğu online da bırakma sebebi bir şey anlatmıştım ve nasıl yani der gibi ifadeye bürünmüştü. Ama diğer psikolog işinde çok iyiydi.
Epifenomen-gkc portakalkekk tabii ki, ben destek veren kişi olarak karşımdakine gerektiği gibi odaklanamıyorum, jest ve mimikleri doğru kontrol edemiyorum sadece yüz odaklı görüşüldüğü için. Danışanların da yeterince verim aldığına asla ama asla inanmam
Kagansmother Epifenomen-gkc deme öyle kız 5 dk sonra seansim basliyo bi suru para bayıldım etkili olsun inş
Deletedmom484545 portakalkekk yok akım varya hani onlıne eğitimle şu bu olmusumdur diye benımde aklıma o geldi 😂
portakalkekk Deletedmom484545 he anladım 😂 dedim acaba bir yerde yanlış bir cümle mi kurmuşum ama yok böyle yazılır online psikoloğa giden var mı diyemezdim 😂
portakalkekk Deletedmom789 deneyeceğim bi ya babam normal gidelim dedi ama hem bebeğim küçük hem de havalar çok soğuk. Özel değilse siz ne kadar verdiniz?
Kagansmother portakalkekk yani şöyle söyleyeyim ilk seans tanışma seansi olmasına rağmen farkında olmadığım bi iki sey çıkardı ortaya ilk seans için gayet iyi denebilir ama uzun bi süreç bu o yuzden zamanla daha iyi anlayacağım
AgentMom portakalkekk 2 arkadaşım alıyor. Baya toparlandılar. Yüzyüze kadar olamaz ama yinede çok faydasını gördüler