Poyrazduygu 7 aylik bebek neden agulamaz anne baba demiyor hadi ama agulamasida yok neden qcaba doktora gittim ama hicbirsey demedi
eceunverkanra Poyrazduygu Su an babildama donemi ama her bebegin gelisimi farkli oluyor yavas yavas babildamaya baslayacaktir. Bababa dedede aaa gibi sesler cikarmiyor mu? Cikarmiyorsa da endiselenmeyin vakti gelmemistir henuz☺️
eceunverkanra Poyrazduygu Bence henuz erken ama iciniz rahat etmiyorsa bir uzman gorusu alabilirsiniz ☺️
Poyrazduygu eceunverkanra gittik icimi rahatlqtici birswy soylemedi erken bingildak kapanma mevzumuzda var cok psikolojim bozuldu inanin
eceunverkanra Poyrazduygu Peki ne dedi doktor? Boyle durumlarda muhakkak 2.bir doktor gorusu almayi ben cok degerli buluyorum bazen birinin o an gordugu ya da goremedigi seyi 2.doktor soyleyebiliyor.
Poyrazduygu eceunverkanra hic birsey aslinda birkac ay daha bekleyelim dedi bingildak icin kafa buyumesi onemlu dedi bircok dr gittik zaten ama orta bir buyum3 olmus suan haftaya eski doktoruna gidecegim