alyaninannesi1 4 ayını doldurucak yarın 3 gündür uyku düzenimiz alt üst oldu sizde böyle şeyler yaşadınızmı nezaman geçiyo acaba 🤦♀️
Deletedmom_21 alyaninannesi1 4 ay 9 gunluguz 3.5 aydir uyku duzeni mahvoldu ne gunduz uyiyor ne gece toplam 10 dk uyuyor gece de bu sekulde gunduzde doktorumuz atak haftasonda normal diyor uyku rutini olustur uyku duzeni olustur diyrp da ben olustursam ne olacak bebem musaot etmiyor ki buna ne kendime ne esime ne evime zaman ayiramiyorum yemegi bile zor yapıyorum
Arenimmm Kardeminannesi alyaninannesi1 canım bizimde 3,5 aydan beri düzensiz gece bilmem kaç kere uyanıyo
Elife_unal alyaninannesi1 uyku düzeni gayet iyiydi ama 3 güldür akşam 6 da gece uykusuna geçiyor gece 1 gibi uyanıyor sonra saat başı uyanıyor bu arada 3 ay 18 günlük
Kardeminannesi 4 ay 6 günlük ama 3 buçuk ayından beri berbat durumdayız. Uyku gerilemesi oluyor bu ayda. Ve iyice kötüye gidiyor sanki. Her geçen gün bir önceki günü aratıyor 🤕😞
AAselinAnnesii Kardeminannesi kesinlikle. 4 ay 20 günlkten bildiriyom. Meme reddi ve ağlama krizi geçti ama uyku düzensizliği kaldı. Saat bası uyanıyor ne zaman düzelir yani inşallah düzelir 🥺
escmrk Kardeminannesi biraz zorluyor ama düzen bozulduğu gibi kalıyor. Gece 2de uyuyo kızım, bu saat oldu kalkmadı daha 2 kez emmeye uyandı sadece. Erken kaldırıyorum bu kez gündüz daha çok uyuyo yine 2den önce yatmıyo
Kardeminannesi AAselinAnnesii ağlama krizleri akşam 6 da bir başlıyor yorgunluktan yıkılıp kalana kadar saat 10-11 ne yapacağımı şaşırıyorum sakinleştiremiyirum. Siz neler denediniz
escmrk AAselinAnnesii saat başı uyanmasını atlattık bizde o da geçiyo merak etmeyin ama erken uyutamıyorum erken kaldıramıyorum şu an en büyük sıkıntımız
EsilaGizem Benim kızım da 4 ay 18 günlük geceleri sabaha kadar uyuyan kızımdan eser kalmadı beşikten elimi çekemiyorum asla uykuya dalamiyor sürekli uyanıyor canım tak etti 1 aydır ne zaman geçecek 😭
Kardeminannesi EsilaGizem bende sürekli ayakta sallıyorum beşiğine alıyım diyorum saatlerce salladiktan sonra ama nafile hanfendi dalmamis bile uykuya hemen uyanıyor. Adını tilki koyduk babasıyla bu yüzden 🤕
alyaninannesi1 Deletedmom_21 Zor valla sabahlarıda uyutuyorum 3-4 saat uyuyan kızım 1 saat uyuyup geri uyanıyor geceleri zaten anlatmak.bile istemiyorum 4-5 kere uyanıyor
AAselinAnnesii escmrk Benimkide 4 ay 20 günlük geçmedi gece uyanmalarımız 😭 sizin iyi düzelmiş. Gece 11 de yatıyoruz sabah 8.5 9 ama gece bin kere falan uyanıyor tabi