Kgg28 Dün gece bebeğim mememi aldığında sürekli tepindi huzursuz durmadı yutkunmadı bığulur gibi oluyor araştırdığımda tazyikli veya çok fazla akıyorsa bunlar oluyormuş böyle durum yaşayan var mı çözümümüz ne oldu az önce de aynısını yaptı 🤦🏼♀️
Cheddar Kgg28 emzirmeden önce biraz elle sağıp öyle emzirin, googledan tazyikli sütte emzirme pozisyonu diye yazın hafif yatarak emzirin
Asyayse Kgg28 bende burda durayım wag göğsüm tazyikli eurekli boğuluyor ama.sanki bu ara azaldı gibi 2 aylik oldular önce elle sağım yapıp öyle verin diyorlaremerken arkaya yaslanıp emzirin memeyi makas gibi tutup akışı yavaslatin diyo uzmanlar denediniz mi hic
guldennnn Kgg28 benim kızım da tazyikli akınca çok seviyo emmeyi 🤷🏻♀️ Akış hızı azalınca sinirleniyor hep çok aksın istiyor 😅 her şeyimiz bi tuhaf anam
ylzsa Kgg28 tazikli sütü görürsünüz fıskırıyor resmen süt fıskıyeden su akar gibi buda cocugun emmesinş engelliyor
Kgg28 Asyayse az önce makas yaprak denedim emzirdim biraz göğüs ucum açıyor böyle ama yapck bişey yok
Goktugunannesi1234 guldennnn 😂😂 başlarda bizimki de boğuluyor gibi oldu ama şimdi de alıştı hep tazyikli istiyor 😂
Kgg28 Goktugunannesi1234 belki daha küçük diye 22 günlük 🙈büyüyünce mide kapasiteleri artıyor yA ondan çok istiyordur sizinki ☺️
ylzsa Goktugunannesi1234 ya ben cok korkuyorum bogulacak diye öksürerek atıyor kendini bişey olur mu ya :(((
Goktugunannesi1234 Kgg28 ben çareyi yatarak emzirmede buldum . Birde makaslama yöntemi yapiyosun. Bazen de ucunu tutamayacak derecede dolu olunca birazcık sağma yapıyorum
Kgg28 ylzsa hemen boynuna doğru yatır sırtını sıvazla öyle yapıyorum Allah’a emanet hepsin Rabbim korusun bende çok korkuyorum bu durumdan
Goktugunannesi1234 ylzsa başı dik bir şekilde emzir bacaklar hafif aşağıda olsun. Yani kolunu biraz daha yüksekten tut
gamzely Annem de bu kızın ne kadar görgüsüzce içiyor diyordu 🤣ben de sonradan öğrendim böyle olduğunu.. Arada çekiyorum şimdi gögsümü azıcık akıyor sonra toparlanır öyle veriyorum
Lizay Kgg28 ben de en iyi çözüm geriye doğru biraz yatarak emzirmek oldu. Çok tıkanıyordu. memeyi öksürmek için ağzından çıkardığında onun da benim de üstümüz hep süt oluyordu. Her emzirmeden sonra üst değişmek zorunda kalıyordum. Makaslamayı beceremedim. Sağmakta zor geldi açıkçası.
Kgg28 Lizay sağmak bana da zor geliyor ama biraz önden sağmak iyimiş sağdığımı da vercem biberonla alışmasınlar filan diyorlar ama ara da veriyorum bi sıkıntı çıkarmadı hiç değilse yine böyle bi gece olursa diye hazırda dursun mama vermekten se