Annekizz Ay kızım yaşına gircek ama hep tüylü 😂 El ve ayak parmaklarında tüyler var yakından bakınca bariz belli 😂 Kaşlarının ortası ve bıyıklarında tüyler siyah hatta 😂 Kıllı bir kız olsun istemem inşallah dökülür 🤦♀️
sarmaliklahana Annekizz Sütünüzü sağın sürün heryerine 🙃 annemde öyle doğmuş anneannem cok ağlamış herkes dalga geliyomus sütünü süre süre dökülmüş.
Annekizz sarmaliklahana Ha yok dalga geçilcek gibi değilde işte kıl yani ama dediğinizi deneyim daha küçük ya dökülür diye düşündüm 💁🏻♀️ Kimse dalga geçemez hepsini yolarım 💃🏻😂
Deletedmom6262 sarmaliklahana Benim sütüm elime bulasinca da çok yapış yapış oluyor çok şekerli bende heralde banyo yaptırmadan sürmek lazım dediğiniz doğru hamilelikten sonra benim göbeğimde tuylar oluştu sütümu sıktım sürdüm gerçekten döküldü anneannem bebeklerin sırtını sutuyla ovalarmis siyah siyah biseyler çıkarmış onlar bebek yattığı zaman sırtına batmasın diye onu uyguluyormus
K_M_Y Benim kızda kıllı parmaklarinda bile kıl var zaten bende doğduğumda çok killiymisim hoş şimdide oyleyimde şükür lazer yaptırıyorum kızımda kıllı diye şimdiden babasına kızımda büyüsün lazer yaptircam diyorum ❤️🥰😂
elifiii Annekizz Oğlum doğdugunda omuz baslarında ve sırtına dogru siyah bir örtü vardı resmen, teni de bembeyaz🙈zamanla döküldü. Sonra büyüdükçe sırtının tamamı tüylerle kaplandı .
Bsradskran Annekizz oyyy kuzucuk yaa ☺️ Dökülür bence annesi benim oğlumun sırtında çok az vardı şimdi pamuk gibi
sarmaliklahana Deletedmom6262 evet sırt dikeni derler bizde de ona. Yıkandıkca lifle obaladıkca küveti in dibine dökülür ama benım bebeğimde şükür yoktu sarışın cok temiz doğdu şükürler olsun. Eskileri bazen uygulamak gerek bence herşeye batlminanç hurafe değil 🥴