yookkdahaneler Kızlar yavrum 4 aylık ama geceden beri takır takır öksürüyor ne yapabilirim lütfen yardım hırıltı da başlamış , 1 aylıkken bronşit geçirmişti evde ventolin felan var hava versem mi acaba , dün doktor kontrolünden geldik birşeyi yoktu gece başladı
elif_avc19 yookkdahaneler mrblar benim bebeğim de 4.5 aylık 2.5 aylıkken bronşit olduk hastanede yattık ve evdede hava verdik 1 hafta öncesi yine öksürük başladı ve tıkandı yine hastanede yattık şimdi evde devam ediyoruz hava ilaçlarına size tavsiyem kendi başınıza hava vermeyin dün kontrolümüz vardı dr sordum ben evde yine öksürük başlayınca hava verebilirmiyiz diye verme daha çok küçük buraya getir dedi
yookkdahaneler elif_avc19 verdim canım bir kez yarın aşı kontrolüne gittiğimde sorayım , teşekkür ederim canım 🙏🏻🤍
elif_avc19 yookkdahaneler rica ederim bronşit çok kötü oluyor ihmal etmeyin geçmiş olsun bizi dr bu sefer hafif öksürüğü vardı hava verip eve göndermişti hafta sonu çok tıkandı nefes alamıyordu artık yine hastanede yattık öyle kendine geldi