Oglumunannesiyim__ Bebeğim 7 bucuk aylık 1 saat önce yatakta yanımda yatarken yatakla duvar arasına baş üstü düştü hemen kalktım alan dar olduğu için bacakları yukarda kalmış kafasının üstünde duruyordu çektim çıkardım ama çok korkuyorum şişlik falan yok
UzncMom Oglumunannesiyim__ Kusma uyku hali olmazsa şişlik yoksa endişelenme 🙏2 saat uyumaması gerekiyor gözlemle canm geçmiş olsun
Ozgdfn Oglumunannesiyim__ geçen gün benimde kızım düştü yataktan emzirirken uyuyakalmışım 🤦🏻♀️ uyandığımda yerde yüzüstü yatiyodu düşünce ağlamamış bile. Çok şükür birşey olmadı çok geçmiş olsun sizede bı sure gözlemleyin en iyisi 🌼
Oglumunannesiyim__ UzncMom 1 saati geçti şuan ve az önce çok çok az emdiği sütü çıkardı o düştüğünden dolayı mıdır acaba yoksa yeni emdiği için mi çok kötüyüm içim içimi yiyor 😔
Oglumunannesiyim__ Ozgdfn geçmiş olsun illaki düşe kalka büyüyecekler ama şuan daha çok küçükler Rabbim korusun herkesin yavrusunu
UzncMom Oglumunannesiyim__ canm şimdi gördüm de o kadar az bişi olmaz sürekli yada fışkırarak kusarsa sıkıntı umarım iyidir kuzu🥰
Oglumunannesiyim__ UzncMom çok şükür hiç bir sorun yok gibi gülüp oynuyor inşallah bişey olmamıştır teşekkür ederim sorduğunuz için ❤️❤️❤️
UzncMom Oglumunannesiyim__ yok canım olsaydı olurdu şükürler olsun 🙏Maşallah miniğe hep gülsün öp benim yerime annesi Allahım korusun🥰♥️