Akin Pudra kullaniyormusun kızlar bebeğim 3 buçuk aylık daha hiç kullanmadım saf zeytin yağı kullanıyorum sadece kullananlar hangi marka kullaniyor
Deletedmom444 Akin ben aldım kremler işe yaramadı diye poposuna ama o da çok işe yaramadı birde çok ağır kokuyor benim aldığım johnson's baby
Deletedmom444 [bilinmeyen] sağ ol canım kullanmadığım denemediğim şey kalmadı Hindistan cevizi yağı zeytinyağı Sebamed pişik kremi doğdu doğalı makatındaki kızarıklık geçmedi en son pudra aldım o da işe yaramadı zaten zeytinyağı kıl köklerini güçlendirdiği için kullanmayın diyorlar Bir de bunu deneyim bu arada bir arkadaşım da sağlıkçı popolin krem dedi o da hepsini kullanmış popolin krem birebir geçiriyormuş onu da deneyeceğim
humaninannesi61 Pişikte sudokremi çok beğeniyorum. Pudra yaz aylarında kızım pişik olmasın diye koltuk altına boynuna poposuna sürerdim.
Edaa Pudra pek önerilmiyor yetişkinlere bile hatta.Cildin hava almasını,terlemesini engelliyormuş.O yüzden kullanmıyorum
TZA Akin pudra kullanımını önermiyor doktorlar hem cigerlere yapışıyormuş hemde cilt nefes almıyormuş
OzgeMustafaBulut Akin pudra krem vs önermiyo doktorlar çinko var diye zeytin yağıyla siliyorum ben ama arada bir kızarık gibi olunca korkup kem pişik kremi pudra kullanıyorum korkuyorum
Htc Akin kullanıyordum önceden sonra doktorumuz önermedi enfeksiyon yapabiliyormuş çok da seviyodum ama kullanmıyorum artık