Durubebeginannesi Mamajo hediye gelmişti 20 gündür işe gidiyorum ben işteyken onunla veriyorlar ama meme reddi başladı biberon dan hızlı geldiği için avent mi lansinoh mu almalıyım anne göğsüne benzeyen
Sajaazat Durubebeginannesi Philips acente geri akış biberonu al canım normal meme gibi ve çok fazla akmıyor normal memeden aldığı gibi. Geri akış biberonu olması gerekiyor ama
Purpura26 Durubebeginannesi Lansinoh çok güzel. Avent Türkiye’den çekiliyor dedi satıcı. Ama bazı bebekler biberona alışıyor. Memeden emmek zor geliyor. Bazılarında meme reddi olmuyor. Çok da biberonla alakalı olduğunu sanmıyorum
BirrPrensessannesi Durubebeginannesi valla ne onları aldm ne kulladm kentparktan hanimiis mi ne yazıyor üstünde onu aldm hatta ters çevirip damlatiyormu diye bakıyorm kolay kolay damlamiyorda meme reddide yasamiyrom
Go_ya_sa Purpura26 yaklasik 15 senedir ayni seyi soyluyorlar annem kardesimi dogum yaptiginda da ayni bahane vardi 😤😤🤣🤣🤣
Purpura26 Go_ya_sa Ebebekte istediğim modelleri bulamayınca öyle dediler. Zaten ben philips aventten hiç memnun kalmadım
Durubebeginannesi BirrPrensessannesi işte her bebekte aynı değil mi sorun yaşıyorum herşeyde düşünmekten yoruldum tam 4. Ay atağına geldi diye mi böyle bilmiyorum
BirrPrensessannesi Durubebeginannesi bilmiyorum ki ama damlatmamaya damlatmiyor dene bit meme reddimiz olmadı da iyiyiz