aselinannesiiiiiiii Kızlar günaydın 14 günlük bebeğim var midesini üşüttü sanırım çok kusuyor ve kusmuğu kokuyor gece hiç uyumadı ve sürekli inliyor 😔 benim yediğim şeyler yüzünden mi oldu acaba neyden oldu bu ne zaman geçer başınıza geldi mi hiç böyle bir şey
Sajaazat aselinannesiiiiiiii birde doktor bana özellikle her emzirmeden sonra gazını mutlaka ve mutlaka almam gerektiğini söyledi bu durumda yapabilirmiş
Purpura26 aselinannesiiiiiiii Emzirdikten sonra gazını çıkar canım. Gaz midede yer tuttuğu için bebekleri hem zorluyor hemde kusmasına sebep oluyor. Benim oğlumda çok kısardı. İlk mamaya başladığımız zamanlar özellikle
Sajaazat aselinannesiiiiiiii bende aynı durumdan şüpheleniyorum hatta az önce konu açtım. Benim çocuğum da 2 ay 19 günlük 2 gün art art çok yoğun ve fışkırarak kustu bende hemen doktora gittim her yendiğini kusuyorsa mide kapanması olabilir dediler ultrasonla baktılar ameliyatlık bir durum olabilir dediler ama şükür hiçbişi çıkmadı zaten çocuk her yediğinide çıkarmıyordu sonra eve geldik annem üşütmüştür kesin dedi çocuğu güzelce sardı ve terlettik ama sırtına kagıt havlu koy muhakkak ıslanınca değiştir sonra kusması geçti benimkinin. Geçeli 2 gün olmustu ama bugün tekrar bir kere kustu bende çok endişe ediyorum
Sajaazat aselinannesiiiiiiii ve bizimkine kan testi yaptılar idrar testi yaptılar iltihaplanma da öyle kustururmus ama testlerden de hiçbirşey çıkmadı. Seninkinin kusmuğuda ekşi mi kokuyor ?
aselinannesiiiiiiii Sajaazat evet ekşi kokuyor ama daha 14 günlük altını falan değiştirirken soğuktan almış olabilir mi
aselinannesiiiiiiii Yusaydef sanmıyorum bu gece oldu sadece öyle olsa çok daha öncesinden belli olmaz mı