21.11.2021 de evde tek benim test sonucum pozitif çıktı. Eşim rahatsızlandı doktora gittik serum iğne test felan yapıldı. Pcr test sonucu pozitif bende serum aldıktan sonra kendini iyi hissedince anneme geçtim çocuğa annem bakıyor bende çalışıyorum. Orda kalayım gripse çocuğa geçmesin diye şimdi sorum şu Allah aşkına cevap verin annemlerin yan dairede babannemler oturuyor onlarda Mayıs ayında covit atlattı Dedem Babannem yoğunbakımda yattılar aynı evde yaşayan 50 yaşında amcam covitten vefat etti. Amcamın vefatında ben hamileyim diye entübe olduğunu felan bana söylememişlerdi ben direk öldüğünü duydum zor günler yaşadık ailecek. Anneme geçtim işten çocuğu almaya dedemlerin kapı açık diye içeri girdim meğer kapıyı kapatmayı unutmuşlar bende biraz oturdum normalde asla gitmiyordum olcak ya işte annem 43 yaşında dün eşim ile annemde birbirlerine yakın derece de sarıldılar mutlu bi haber almıştık o kadar korkuyorum ki annemlere babannemlere bulaşır diye ben covit atlatalı daha 1 buçuk ay oldu bende pozitifsem bulaştırmışmıyımdır sizce test verdim sonuç bekliyorum 😔😔😔