Birdunyabircennetannesi Gliserin kansuk kullanan var mı kaç aylıkken kullanılıyor. Eczacı kullanabilirsin dedi 7 buçuk aylık verdik ve nefes darlığı oldu ve katı yaptı kakasını. Başka bir eczacı da kullanma erken daha dedi 🤷
susunbebekuyuyo Birdunyabircennetannesi 2 aylık bebeğimde kullandım doktorum önerdi kakasını yapmadığı için gaz döneminde 2-3 kere kullandım
minabebek Birdunyabircennetannesi kaka yaparken zorlandığı için iç çekme şeklinde nefes alım verimler olabiliyor o tarz birşey mi bizde 2 aylıkken verilmişti
bebeksibiriyim Birdunyabircennetannesi 2 ayından beri kullanıyorum.yarım veriyorum hala ama ilk verdiğimde küçüktü yarım ver demişti.şu an 9 aylık hala yarım veriyorum.Tam mı verdiniz acaba fazla gelmiş olabilir🙄🙁
Ask35tego Birdunyabircennetannesi yok canım herhangi bir sorun olmadı kakasinda çıkardı biz bütün vermiştik zaten onu da erimeddn çıkardı 15 20 dk içinde ama bidaha gerek olursa bende yarım vereyim madem
susunbebekuyuyo Birdunyabircennetannesi hayır sadece en son attığımda zaten çok az bir parça kullanıyordum içerde erimemişti bütün halinde kakasıyla çıktı onun haricinde problem yaşamadım
glsrn88 Şu an bebeğim 20 aylık doktor 2 aylıkken vermişti o dönemlerde kullandım, kullanılıyor yani, herhangi bir yaş sınırı yok, eczacı yanlış bilgilendirme yapmış diye düşünüyorum
Birdunyabircennetannesi susunbebekuyuyo Yarım mı kullandın bizim tam dedi ve hepsini geri çıkardı erimemisti
EzelAliAkcam Birdunyabircennetannesi kakasinla beraber mi cikardi? Benim bebegimde fitili attigim gibi direk cikarip kakasini yapiyor
glsrn88 Birdunyabircennetannesi ben bütün kullandım, zaten yarım saat içime dışkıyla beraber çıkıyor fitil, erimiyor yani, yan etki de yapmıyor, en azından bize yapmadı, atınca rahatlıyordu hatta kızım
bebeksibiriyim Birdunyabircennetannesi yani bilemedim yarım da her zaman çıkarttı tuvalete bu sebepten yarımdan devam ettim hep 🤷🏻♀️