tosbigimmm Kızlar oğlum 5 aylık Az önce peynir gibi kusmuş kusmuğunun içinde küçük kan gibi bişey vardı Kan ilacı veriyorum o olabilir mi onu verdikten sonra bazen öyle çıkarıyordu Fakat kan ilacını ikindin vermiştim Kan olabilir mi
elifizm tosbigimmm kusarken boğazı tahrişte olmuş olabilir ama 112 yi arayıp sorunn her ihtimale karşı. Kan beni korkutur
tosbigimmm elifizm evet baya kustu elimle baktım kıvamı koyuydu kan gibi elimde kaybolmadı kan ilacı galiba ama korktum baya
tosbigimmm Alyasmama sürekli eli ağzında öğürüyor öyle olunca da öksürüyor biraz Bi de bugün baya iyi beslendi akşam da 3 defa felan peynir gibi kustu Kusmuğunun için de küçük bi kırmızı parca gördüm Korktum bi an hemen elime aldım kan ilacı gibiydi ama bilemiyorum insan korkuyor
tosbigimmm Alyasmama bi dr boğazında biraz hırıltı var sanırım balgam oldu 2 gün önce felan ciğerlerini dinledi doktor temiz dedi burnu tıkanmış temizleyin dedi Balgam varsa o yüzden de olabilir mi sizce
Alyasmama tosbigimmm kizimda öksürüyodu kusmunda bi kereline bende kan görmüstüm öksürdügünden bogazi tahris olmus o yüzden di bizim kide insanin eli ayana dolaniyo böyle seyler olunca dr danisin isterseniz gemede cok gecmis olsun 🌺