Sudetunaaa 4 aylık bebek kilonuz kaç ve boyu 😌 neler yapabiliyorlar nasıl gidiyor , atak dönemine girişşş oldu mu hanımlar 😊
bisenakillisinzaten Sudetunaaa 4 aylıkken 6 kilo 62 cm di. Bol bol çığlık kahkaha konuşma ellerini emme agulama yapıyordu. Atak dönemine 3.5 aylıkken girdik. Uykuya direniyordu acayip zor uyuyordu. Gündüz uykuları da baya azalmıştı. Akşamları hiç bir şeyden memnun olmuyordu.
papatyaannee Sudetunaaa 4 aylık 3 aylıkken 5500 dü 62 cm boydu kontrole gidince ne kadar olmuş görücez bakalım aguluyor çığlık atıyor gülüyor mırıldanıyor biz atağa erken girdik uykularından çok uyanıyor 3-4 gündür dönüyor yarın aşımız var bu şekilde devam ediyoruz 😍
Sudetunaaa Nurrrsss benimde 4 aylık 7000 kg canım ☺️ Prematüre doğdu zaten düzeltilmişi 3 aylık oluyor bir ay erken doğdu hanım efendi 😘 bol bol çığlık agular devam ediyor oturmak istiyor destekli oturtuyorum 😄 bugün muz yiyordum cok baktı bi kez yalattım sonra muz vermedim diye ağladı😂 emiyor sabah akşam 😂😂😂 böyle devam canım
yusrosh Sudetunaaa ya ben de bir sey yerken cok bakıyor cok üzülüyorum ben de yalatsam mi acaba 🤣 3.5 aylik benimki
Elisa35 bisenakillisinzaten Bizimkide şuan aynı.. 6300gr bu arada ..parmaklarını okadar cok emio ki hep aç mı die düşünuyorum
Eyynurr Kzlarm Sizinde koliğiniz hala geçmedi mi kaç aylık bebeğiniz benim kızım 4 ay 2 günlük hala geçmedi hala belirli saatte ağlamaya başlıyor 🤷🏻♀️
Baby12345 Sudetunaaa 4 ay 12 günlük 5 gün önce gittik kontrole 8200 kilo 67 cm boy. Dönmeye başladı Kucakta o yüzden fazla durmak istemiyo sürekli gülüyo sesler çıkarıyo. Etrafa daha ilgili. Uykusu berbat 😊
Daniel Sudetunaaa bir hafta sonra 4 aylik olacagiz,7500 kg 3,5 aylikken dönmeye ,simdi de hafiften kendini öne dogru itmeye basladi, onune oyuncak koydum zar zor ittire ittire oyuncagi ni aldi 🧿🧿🧿
Yoruldum Sudetunaaa 4 aylıkken 8000 66 cm di , ahuyu bugugu diyor ufak çığlıklar atıyor ve sadece sağa doğru dönüyordu 🥰