Hiranur2010 Poyrazalim_34 yav töbe yarabbi hem güldürüyorsunuz hem bu olaya sinirli olduğum için daha da sinirleniyorum hadi gidin yatın rahat bırakın beni ve postunu 🤣🤣🤣🤣
ildemmm Hiranur2010 her hacker diyene inanmayın para kaybetmişligim var bekle dedi hlderiz 5 dakika 4 yıl oldu
ildemmm Hiranur2010 birde nasıl insanlar kanar falan derdim bu ergenlere beni de çarptı zıkkım olsun parasında değilim umudumu çaldı resmen yalan da cabası
Emelss- Hiranur2010 benim arkadaşımın çalınmıştı bir bayan daha sormuştu onun için arkadaşıma sordum. Bilgisayardan yapmış tabi kurtardı hesabını
Hiranur2010 NukleerBaslikliKiz yok ya biri yorum yapmış bana gönder ben kapatırım diye de ona sinirlendim 🤣
Hiranur2010 Poyrazalim_34 gerçekten sakin kalamıyorum şuan çünkü birsuru resmim vardi kızımın resimleri vs kimin elinde şuan bilmiyorum birsuru akraba kayinvalidemi arıyor gelinin nasil şeyler paylaşıyor diye deli ettiler beni sanki brn paylaşıyorum
elifizm Deletedmom4444 ya onların hep sosyal medya uzmancıkları var onlarda internet kafelerden çıkma ahahah koruyorlar hesaplarını🙈