Tuana218893 Kizlar nerdeyse 2 haftadır deli gbi kasiniyorum kizim hasta oldu büyük strese girdim ona bağladım Bn bu kaşıntıyı. Doktor uyuz dedi. Ama uyuz olsa gecmezmiydi evdekilere 2haftadir. Salgın var diye uyuz deyip gecti diye düşünmüyo degilim
Cakirgozluu Tuana218893 Uyuz olabilirsiniz kızarıklık oluyormu kaşığınızda evdekilere hemen geçmiyor zaten
Zehra04 Tuana218893 valla bende uyuzum nerdeyse 4 aydır savaş veriyodum doğum yaptım oğlum 3 aylık ona da geçti mahv olduk ne yaptıysak kaç doktor değiştirdiysem fayda etmedi son kez şansımı deneyim dedim bi kez daha cildiyeye gittim onun verdiği kremler ilaçlar iyi geldi uyuz olduğunu sende anlayabilirsin kasidigin yerlerde küçük küçük su toplanmış yaralar çıkıyor mu bu aralar uyuz fena yaygın olmuş dikkat edin bebeğinize geçmesin bebeklerde gecmiyo mahvoluyolar
Almi4134 Tuana218893 uyuz kolay kolay geçmez.. Ben de protein zehirlenmesi geçirdim kaşıntı tuttu muayene bile etmeden uyuz dedi gevti kenara.. Bi krem verdi losyon dahs doğrusu.. o iyi gelmisti.. uyuz olmadığımı bildiğim halde tüm evi çamaşır suyuna batirmistim
Tuana218893 Zehra04 bebeğiniz doğunca hemen gectim ona . Döküntü vs bisey yok kasintidan yara oldu sadece
Zehra04 Tuana218893 yok hemen değil 2 ayı bitti baktım elinde yavaş yavaş su toplayan yaralar oluştu ilk baştan su çiçeği felan sandım ama yok uyuz yani kasintidan sonra sulaniyo sonra yaraya dönüşüyor aksatmadan krem felan alın baştan önlem anlamazsaniz baya uzun sürüyor bu illet şey
Kecer Tuana218893 biz wilkinson pomadla atlattık çok şükür çok kötü kokuyor ama başka geçirmedi bebeğimede uyguladjm vazelinle
Tuana218893 Kecer surdukden kaç güne atlattiniz bnde kullaniyorum. Bn bile dayanamiyorum kaşıntıya yavrucak nasıl dayansin😔
Perilicee Tuana218893 geçen yıl 2 aya yakın sürdü geçmesi pomadlar bir işe yaramadı 2 ay boyunca evde ki her şeyi yüksek derecelerde yıkadık. Çarşaf kıyafet ne varsa yıkamadaktan eskidi diyebilirim.en son bir cilt doktoru eczane de yapma krem vermişti kükürtlü günde 3 kere boydan sürmeniz gereliyor kokusu berbat ama artık kaşınmaktan acı çektiğinzx için kokusunu bir süre sonra duymuyorsunuz 😅 çok kötü bir hastalık gerçekten inşallah en kısa sürede geçer.