Bademmmmmm Bebeğim 9 aylık son iki gündür birden kafasıni titretiyor sadece 1veya 2 sanıye doktor kulaklarin da akıntı var dedi ondan mı acaba yoksa epilepsi nöbeti mı bu sin 3 gündür 3 kere oldu öncesinde hiç olmadı bilenler ne olur yazsın
Banu_alper Bademmmmmm kollarini da yana dogru acip titretiyor mu vucudu da kasilip kalmasi gerekiyor diye biliyorum bakislar bjr noktada sabit olur yani o anlarin videosunu cekin hemen doktora atarsiniz
Svcnvebebegi Bademmmmmm bende epilepsi hastasiydim. Nöbet gecirdigim zaman kendimden gecerdim. Affedersin biri taciz etse haberim olmazdi. Bilinc gidiyor cunku. Uyandigimda hicbirsey hatilamiyordum. Epilepsi kolay birsey degil canim. Bebeginin birseyini olduğunu sanmıyorum. Allah korusun zor bir hastalik. Rabbim kimsenin başina vermesin
esleminannesi2 Bademmmmmm genellikle çiş yaparken yapıyorlar bir ara kızım yapıyordu shuddering atak yazıp bakın YouTube öyle mi
merve0648 Bu kadar kolay teşhis edilemez herhalde yada tek başına yeterli değildir. O daha farklı bir şey.
Bademmmmmm merve0648 başını durduk yere bir iki saniye titretti ve bunu 3 gün içinde 3 kere yaptı daha önce hiç böyle birşey olmadı doktor kulak iltihabı var biraz dedi ondan olabilir dedi ama emin değil tabi kulak yapar mı bilmiyorum
Bademmmmmm Svcnvebebegi Rabbim sağlık versin her zaman size Allah sizinle olsun her daim inşallah Allah razı olsun yazdığınız için amin
Bademmmmmm esleminannesi2 Heo çişini yapıyor ama ilk defa son 3 günde yaptı kafa bildiğin titriyor bir iki saniye sizin de öyle mi oldu