Haminne Kızlar, bi postta duşakabin temizliğiyle alakalı yorum yapılmıştı bir arkadaş traş köpüğünün çok güzel temizlediğini hatta su lekesini bırakmadığını söylemişti. Kimdi o muhterem😂 yarın denicem bu taktiği ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum 🥴
Birgaripanne1 Haminne bende yapıyorum 🤣 biraz bekletiyorum iyice köpurtup sonra hiç su degdirmeden siliyorum hiç leke kalmıyor 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Senemmm11 Haminne bi tıraş köpüğü 20-25 lira. 1 şişe en fazla 2 kullanımda biter. Hiç kârlı bir yöntem değil buuu 😅
3MelekAnnesi3 Senemmm11 benim eşim onuda kullanmıyor su pazarlarda satılan eskiden uzun sabun gibi kalıp alıyor kendi köpürtüyo öyle tıraş oluyo 😂😂😂
Haminne elifizm o çok iyi ürünlerin yarısını kullandım fayda etmedi antin kuntinleri deniyim biraz da🤪
HonKiPonKiDoNiNo Haminne Cok zahmetli ne gerek var, cifin var banyo icin piril piril yapiyo ama adini unuttum yataktan kalkamiyorum 😊
UzncMom Haminne Elma sirkesi ve limon tuzu Doldurun biraz camsil spreylerine sıkın bekletin hafif ovun hiçbirşey kalmıyor.Traş köpüğünü yetiştiremezsn bacım🤣
Fitifiti Haminne En iyi duşa kabin camı temizleyicisi bulaşık parlatıcısı,hele o evyeler direkt yeni takılmış gibi. Üstüne tanımam 🧞♂️
Birgaripanne1 Haminne belki olur bilmiyom ki bacım 🤣 ben hep o şekil yapiyorum 2-3 hafta lekesiz gidiyor belki şu degdirmedigimden temizlerken bilmiyorum 😭😭
elifizm Deletedmom5284 cif power shine , ultra hız. Gerçekten iyi bu konuda. Yada normal dandik kireç sökücüler var ya sinerjilerde onlarda çok iyi ama iyice havalandırman lazım yoksa kık diye gidersin kötü kokuyo🤗😂
Zeynep97 Yumuşatıcı yi sprey sisesine 1 kapak koyup 4 5 kPakta su koyun. Duşa kabine sikin sungerle ovun su ile durulayın sonra kuru bez ile durulayin bana dua edin 🤣