Tugra 1 aylık bebeğimi emziriyorum ancak , doymuyor gibi sanki . Saat başı emziriyorum 5 er dk emiyor . Çabuk yorulup bırakıyor . Gece de aynı şekilde saat başı kalkıyoruz . Bi gece bi gündüz olarak 2 defa mama mı versem ki , biberonla hem kaç cc içtiğini bilirim . Sizce ne yapayım?
deletedmom4842 Tugra yenidoğanlar sürekli emmek ister ona bakarak aç olduğunu düşünme kilosuna bak yada bez sayısını aç kalan bebek ağlar ayrıca vereceksen de doktorunla görüş.
SevimnurBasaran Tugra 1 aylık bebeğin içeceği süt en fazla 60 cc sütünüzü sağarak anlayabilirsiniz yetip yetmediğini ama doktora sormadan mamaya başlamayın bence
ErtugrulAnnesii Tugra 1 aylık bebek 60 cc ya içer ya içmez bence yetiyodur sürekli meme de durmak istemesi açlık değildir. Kilosuna bezine bakın mama vermeyin 🙏🏽
Cilek_bb Tugra Eğer kilo alımı iyiyse hiç bulaşma derim .Ama değilse takviye yapabilirsin bebekler sürekli memede durmak ister aç olduğu için değil kendini güvende hissetmek için
Tugra TugceAsyaY doktor muayenemiz dündü . Sormayıda unuttum . Bana bir daha ne zaman gitmem gerektiğini de söylemedi. İkinci kontrol ne zmn olur ?
Tugra [bilinmeyen] bebeğim 1 aylık ama son 3 gündür benimle birlikte evimize yeni geldi. 27 gündür yoğun bakımdaydı o yüzden kilo hesaplaması yapmak doğru olmaz .
Drottin Tugra Hiç öyle bir şey yapma pişman olursun forumda bir sürü insan biberondan vazgeçirmeye çalışıyor eğer kilo alımı iyiyse hiç gerek yok bol bol emzir
nesparlar Tugra benim bebeğimde 9 gün küvezde kaldı orada verilen ek mamaya alıştı çok zayıfladığı için doktor kendisi önerdi kendini toparlayana kadar mama ver ama memeyide kesme diye. Mutlaka doktora sor sormadan verme mama çol gaz yapıyor bebeğe