Ayse1989 İyi geceler kızlar 21 aylık oğlum var eşimin iş geregi çanakkaleye taşındık yeni evimizde korkuyor odasına tek duramıyor hemen peşimden geliyor oyuncaklarindan korkuyor napıcağımı şaşırdım varmi aramıZda böyle bir şey yaşayan..
hilaliii Ayse1989 hatta bizimle beraber buraya taşınan bir aile daha var onun bebeği de daha 6 aylık ama o bile huysuzlanmiş eve karşı o da alıştı 1 haftada
HonKiPonKiDoNiNo Ayse1989 1 ayda atlattik canim biz ev degisikligini , esyalar kendinin olsa bile surekli agliyodu kapiya goturuyodu beni anne eve didelimm diyee.. Ustune 2 yas sendromu falan hepdi birbirine girdi bende
Denizfdn Ayse1989 inşallah bende zorlanmam bı kaç güne taşınıyorum 2 kızım var 2 yaş 4 aylık yoksa naparım bilmiyorum
hilaliii Aynı durumdayiz Mardin’e taşındık 2 gündür burdayiz yavaş yavaş alicasak onunla evi gezin qnlatin burası senin evin diyin daha önce de taşındım ben yaklaşık 2 hafta huysuzdu sonra alisiyorlar
Ayse1989 hilaliii geziyrouz ev içinde ama sürekli ağlama korkma içinde cok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah atlatıcaz..