Hatice_efee bu damla genelde uykuya dalamayan bebeklerde tavsiye ediliyor. Hani uykuya geçişi kolaylaştırmak için gibi.
bu süreçler geçiyor sabırlı olun. Tabiki yargılamam kullanmak istiyorsanız kullanın doktora danışıp. Ama en son oğlumda gece beslenmesini kesince bi uyanıp uyumamaya başladı birden alsam mı diye düşündüm sonra eşime dedim ben al desemde asla alıp getirme dedim. Sonuçta ona da alışsın istemiyorum. Önemli kronik bir rahatsızlık olmadığı sürece normal ilaçları bile 5 günden uzun kullanmayın diyorlar çünkü. Öyle böyle 2 hafta içinde alıştı oğlumda yeni düzenine. Zor biliyorum. İnsan delirecek gibi oluyor ama geçiyor. İnan bana. Kaç yaşına kadar uykusuz kalabilirler ki. Genelde bu tarz uyku ilaçları uyumaya yardımcı ya da uykuya geçiş kolaylaştırıcı ilaçlar bitkisel kürleri doktorlar şu şekilde veriyor; eğer uykusuzluk süresi beyin gelişimine olumsuz etki edecek kadar uzunsa.
bide bunların damla sayıları dozları çocuğun ay ve kilosuna uygun hesaplanıyor. O yüzden vereceksen bile mutlaka doktora kaç damla falan sor canım.
allah sabır versin uykusuzluk çok çok zor.