Nesli_1 Bebeği 9 buçuk aylık olup desteksiz oturamayan var mııı aslında çoğunlukla kendide oturmak istemiyo oturttuğumda sürekli kendini arkaya atıyo
Aysin3838 Nesli_1 benimki de 10aylik oda oturuyor ama bir süre sonra kendini atıyor canım demmeki biraz daha zaman var bence
Nesli06 Nesli_1 benim Kızım tam anlamıyla 12. Ayda oturmaya başladı. 8 9 aylıkken düşüyordu. Doktora sordum muayene etti bi sıkıntı yok dedi. Gelişimi geriden geliyor sanırım. Zaten kendilerini hazır hissettiğinde oturuyorlar sıkmayın canınızı. 1 gün bile farkediyor gelişimlerinde.
Nesli_1 Anne03 geçen doktora gittik ama hiç bişey demedi yani şöyle destekli duruyo mu diye gösterdi falan bende evet dedim kendide istemiyo deyince bebekleri çok zorlamamak lazım falan dedi ama bana hiç aldırış etmedi gibi geldi
Nesli_1 Nesli06 9-10 aylıkken bikaç saniye de olsa duruyomuydu benim oğlum öyle duruyo sağa sola bi sallanıyo bide zaten kendide oturmak istemiyo atıyo kendini bu seferde
MinnakAsel Nesli_1 Tekrardan gösterin belki fizik tedavi alıp hemen oturucaktir bazen çocuklarımızın destege ihtiyacı oluyor
Anne03 Nesli_1 cnm her çoçuk farklı kimisi erken oturur benimki 7 aylıktı 13 aylık yürüdü ama 21 aylık bikac kelime dışında konuşmuyor yani hepsi farkı belki hazır degildir icin rahat degilse bi başkasına göster ama bişey yoktur Allah’ın izniyle
kezibanuan Nesli_1 evet arkadaşımın oğlu tam 1 yaşına girdiği gün oturdu doktora götürdü 10 aylıkken kansızlık çıktı çok düşük çıktı kan değeri ilaç kullandı 12 aylıkken de oturdu. Ayakta siz elini tutunca durabiliyor mu ayaklarını yere basıyor mu
Gizem17 Nesli_1 ben 4 aylıkken başladım destekli oturtmaya şuan 8 aylik desteksiz oturuyor mama sandalyesine her gün oturmasını sağlayın önüne oyuncak flan bırakın otursun belki işe yarar
Burcubatur 10 ay 17 günlük hala daha tek başına yere bırakamıyorum arkasına illa yastık koyuyorum canı isteyince oturuyor istemeyince birden atıyor kendini yere ve hala emeklemiyor 😂 doktora da götürdük çok şükür bir şeyi yok canı ne zaman isterse artık
Minesimsek Burcubatur aynııı bnm oglımı anlattın bizde 8atlogoz doktora sordum doktor cok iyi bi sıkımtı yok dedi
Tuba Nesli_1 benim küçük oğlum da 10 aylıkken anca oturdu🤷🏼♀️ Büyük oğlum 5,5 aylıkken oturmuştu bile. Her bebeğin kendine doğru zamanı vardır, eğer ama şüphelendiğiniz bir durum varsa doktorunuza danışabilirsiniz🥰
Nesli_1 Tuba yani zaten ilk başta başını tutmasından geç ilerlemişti gelişimi ama şuan oturmamasından başka bi sorunu yok sürünüp her yere gidiyo😀