Alyam1006 Kızım şuan diş döneminde ve sabahtan beri her uykusu yarım saat sürdü 6 saatte bir uyuyor 10 da uyandı hala ayakta dişten dolayıdır diye düşünüyorum ama basıl ayarlayabilirim çok uykusu olsa bile yarım saat sonra uyanıyor ful şarjla
Sedefe Alyam1006 dişleri için evde kendiniz karanfil yağı yapıp yatırmadan önce dişlerine masaj yaparak rahatlatabilirsiniz tabi bunu doktorunuza sorun bizim ki kullan rahatlatır demişti birde sürekli eline soğuk havuç pırasa tarzı şeyler verin dolaptan çıkarıp tutuşturun eline rahatlatır
Elf_kagn Alyam1006 7 aylık ve 6 saatte bir uyuması gelişimi için hiç iyi değil ilk zamanlar 1 buçuk saat 6 aydan sonra 2 saat şuan 11 aylığız en fazla 3 buçuk saat uyanık tutuyorum diş haricinde de böyle mi uykusu bebeğinizin
Elf_kagn Sedefe Zeytinyağına 4 tane karanfil atıp dolaba koydum 2 gün beklettim sabah akşam masaj yaptım hiç zorlanmadan 2 ayda 6 tane diş çıkardık anlamadım bile nasıl çıktığını karanfil gerçekten çok rahatlatıyor
Sedefe Elf_kagn evet rahatlatıyor gerçekten çocukları büyük ihtimalle uyuşturuyor ağrı hissetmiyorlar en azından doğal :)