Mucizem_06 Ya şu oğlumu şapur şupur openleri öldurmek istıyprum kızlar özelıkle kayınvaldem ve tarafı eşime söylettrıyorum ama o yokken yıne opuyolar delirmek üzereyim😨😨kırmayım dıye kendımı sınır hastası etcem bebek bu ya mıkroplara cok acık
cylnchngr Mucizem_06 ben ve eşim dışında kimseye öptürmem asla öptürmüyorum zaten bi kaç kere teşebbüste bulunuldu ağır koydum tavrımı küsen küssün yerinide ayrı sarsın
mylittlepony Mucizem_06 okadar haklısınız ki anne olmadan önce bu anneler de amma abartıyo diye düşünüyordum öpsek nolcak ki şimdi öpmeyi bırak dokunulması bile sinir ediyor beni bitek eşim annem ve kızkardeşime kızmıyorum gerisi delirtiyo ve bişey de diyemiyorum 🥴🥴
Arzuahmetx Mucizem_06 aynı duyguları yaşıyoruz ben kucaklarina aldıklarında bile deliriyorum beni boguyolar sanki . Ama kırmamak için bişey diyemiyorum zaten kadranda anlamıyorlar beyinsizler
Seraap27 Mucizem_06 gecen ben doktora kontrolla gittim arkadaydim bi kadin geldi kizimi seviyodu esimin kucagindaydi yasliydi biraz kiziyla di bi baktim ellini öptü köpürdüm öldürcektim esime kizdim ben nasil bisey diyim diyo -.-
Mucizem_06 Balbebekkk evet aynen ınadıma yapıyorum mesela kapıdan cıkıyorum cop cop opuyolar ben olsam yapamam sen gbıyım
Pinkbery Mucizem_06 canım sakın ama sakın izin verme. Bu yüzden dün gece bebegm 39-40derece atweşle yandı. Mikrop kapmış!! Enfeksiyon cıktı bogazında kanında. Okdr kötü olduki. Doktor direk söyledi kimse opmeyecek bebekleri bagısıklıkları dusuk oldugu için hemen kapıyorlar diye. Valla kimse kusura bakmasın. Cocugmn o halini unutamıyorum resmen. Cok dikkatli ol. Gerekirse doktoruna söyle kocanın yanında falan özellikle belirtsin oda gidip anasına kardeslerine soylesün yani. Bebekleri rahat bıraksınlar artık ya
Yenianneecik Mucizem_06 annem beni öyle sakınmış ki herseyden öptürmemiş uzak futmus elimi yüzümü yıkarmış devamli ben okula baslayip en ufak.bir mikropla tanıştığım gün tifo olmuştum 3 sene çektim hastanelerde yattim. Bu kadar pirpirikli olmayın çocugunuz doğal aşı alsin hasta uçuklu birinden sakının ama herkesten değil.
melek_42 Mucizem_06 aynı durum biz dende var çocuğumu gelir gelmez elini yüzünü yıkuyorum diyorum öpmeyin hasta olur dinlemiyorlar