Zynpmom Kızlar ben çalışıyorum kızım 7 aylık anlayacağınız misafire bir gün önceden biseyler hazirlasam.bozulur mu nasıl olur sizce ertesi güne kolaylık olması açısından. Köstebekli pasta İrmikli şerbetli tatlı Rulo börek Yapmayı düşündüm bunlardan köstebekli pasta ve şerbetli tatlı önceden yapsam.bir akşam öncesinden ertesi akşam çaya gelseler bozulur mu ?????
BeniSahteSevme Zynpmom 2 tatlı fazla değil mi kuzum bir tatlı Bir salata türü Birde börek bence daha ideal gibi
Reyna Zynpmom iki tane tatlıya gerek yok bence sadece pasta yapsanız yeter onun yerine kısır, patates veya makarna salatası olabilir üçünden biri
Zynpmom Minel123 serbetliyi ve köstebek pastayı nerede saklamak lazım peki dışarıda mi buzdolabinda mi
baloglusss Zynpmom katılıyorum iki tatlı fazla gelebilir kısır ya da makarna salatası olabilir yanına
Ruzgarcan Zynpmom nefis yemekleri takip ediyorum tatlılarını bigün önceden yapıyo tadı tam otursun diye
Ygz Zynpmom buzdolabında bekletiliyorsa tatlılar cok daha güzel olur kesinlikle 😋rulo böreğinide sarıp buzluğa atın gelmeden sadece fırına atarsınız daha güzel olur😋
Zynpmom Şerbetli tatlıyı ve köstebek pastayi nerede saklamak lazım önceden yapınca dışarıda bozulur mu ? Dolaba koysam şerbetli sekerlenie mi ay hiç bilmiyorum sanırım🤭😄
Mmeelliikkeee Zynpmom pasta dolapta.. şerbetli tatlı ağzı açık dışarıda dursun canım .. tozlanmasın falan diye tam kapamayacak kadar bişi koyabilirsin üstüne kağıt tepsi vs
civcivannesiii Zynpmom ben köstebek pastayı dolaba koyduğumda üstündeki kek parçaları kuruyor tazeliğini kaybediyor
BeniSahteSevme Zynpmom kuskus salatası turşu ki mısırlı böyle zenginlestirirek ola yoğurtlu bisey olabilir kısır olabilir nar ekşili sumaklı sevmeyen yoktur
Yorgunanne07 Zynpmom 2 tatlı fazla canım yerine patates salata tarzında bisi de yapabilirsin havuç pırasa filan
Biskrem Zynpmom tatli ve tuzlu hamur isi oldugu icin 3. Salata tarzi olabilir bence,ya da mercimek köftesi,tavuk salatasi gibi
Gizemlibirisi Akşam misafirine salata türü olmaz. Bence de şerbetli tatlıyı, pastayı bir gün önceden yapıp, böreği aynı gün yapabilirsin. Hiç bişey olmaz. Hatta havalar soguk ben mutfakta masanın üstüne bırakıyorum gene bişey olmuyor. Not:mutfagım soguk 🤣
Zynpmom Gizemlibirisi demi canm salata da bana basit hafif geldi karı.koca gelecekler çünkü ağır olsun diye düşündüm
AbrhamH Gizemlibirisi akşam misafirine salata türu olur. Cok da güzel olur. Mercimek koftesi ya da fellak kofte de guzel olur
Serzeyy Zynpmom köstebek pastayı da buzdolabına koyun ben de yaptım gecen gün akşamdan ertesi gün misafirlerim geldi 1 gün buzdolabında kaldi daha güzelleşmişti.
Gizemlibirisi Zynpmom hiç bişey olmaz hatta dinlenmiş şerbetli tatlılar daha güzel olur. Gelecekleri zaman 1 saat önceden çıkarıp masaya koyarsın