Ozgeozaydin15 Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kızımın inek sütüne alerjisi var. Alerji maması sadece 30 cc veya 60 cc içiyor saatlerce aç kalıyor. Acaba biberondan mıdır dedim denemediğim biberon kalmadı. Başka ne yapabilirim bir fikri olan var mi?
TosbikAnnesiiiii Ozgeozaydin15 aynı dertten bende muzdariibim 🤦♀️ İnşallah bir yolunu buluruz artık hiç biş yemiyo zorla mama veriyorum kaşıkla biberon almıyo
Yasemin38 Ozgeozaydin15 doktor farklı bir yol önermiyormu peki. Sadece mamamı alıyor anne sütüde varmı
Ozgeozaydin15 Yasemin38 anne sütü vardı meme reddi o da emmediği için sütüm gitti çekildi. Doktor kaşık mama vermemi ve ek gıdaya geçmemi söyledi. Kaşık mama da yemiyor. Kayınvalidem cicibebe vermiş benden habersiz bir onu yemiş. Onu da ben vermek istemiyorum yararlı birşey değil
Yasemin38 Ozgeozaydin15 https://resimyukle.io/r/NbwJH7pk6q liste belki fikir amaçlı işine yarar canım
Nihal85 Ozgeozaydin15 sut sagdikca gelir belki 2 saatte sagmayi deneyin derim Ben 10 ay Anne sütü verdim bu sekilde
Evintoprak Ozgeozaydin15 inek sutu alerjisi varsa cicibebe herhangi bi etki yaratti mi acaba bebeginzde döküntü kizariklik gibi..
iyilik80 Ozgeozaydin15 daha kucukmus alistirin siz onu uykuda icmeye. Ilk uyudugunda 15 dk icinde tam dalmis olun sallaya sallaya icirin. Inanin esimle arabada icirirdik uyutup. Arabanin gurultusuyle uyanmazfi. Mana icsin diye arabayla gezmeye cikarfik uyutmak icin.