Seydald Bebeğim beşinci ayına girecek şu bir haftadır akşam uyku vakti geldiğinde durmadan ağlıyor ama bi yeri ağrır gibi ağlıyor.. E bakıyorum gündüz bir şey yok akşam ağlıyor sancısı olsa gündüz de oljr öyle değil mi Var mı benim gibi anneler 😔😔
bisenakillisinzaten Seydald çok uykusu vardır belki. Benim kızımda çok uykusu varken bağıra bağıra ağlıyor ?
Annekizz Seydald Uyku gerilemesi yapıyodur annesi akşam uykusundan kaçta uyanıyorsa 1-2 saat geri çekmeye çalış o zaman uyur gece. Gündüz uykusuda önemli uykusunu almalı Atakta olabilir
MucizeKalbim Seydald uykuda aglamalar dis diye yorumlanıyor. Gündüz o ağrıyla baş edebiliyor ama gece dayanamıyormus. Baktiniz mi alt dişler kabarmismi
Seydald Annekizz gündüz de düzenli uyuyor ama işte mesela akşam dokuzda uyku saati, bunun öncesinde de altı yedi gibi bi uyuyor uyanıyor biraz oynuyoruz tekrar uykusu geliyor Hala gaz sancısı var gibi hareket ediyor anlam veremiyorum
Cordeliaa Seydald aynı durumu biz de yaşıyoruz gündüz güllük gülistanlık akşam Bi şeyler oluyor geçen kalktık hastaneye gittik gayet sağlıklı dedi doktor.. Çözemedik atak mı diş mi hangisi
Annekizz Seydald Mesela saat 5de uyut 6-6.30 gibi uyanır saat 9da gece uykusu yap belki uykusu yoktur
MucizeKalbim Seydald aslinda onun agrisi baslamis olabilir. İçten dis mineleri oluşmaya başlamıştır. Kizim ilk dişini 7. Ayda cikartti 5 aylıktan başlamıştı sıkıntısı..osanit topları deneyin bence
Seydald Cordeliaa evet ya sürekli de bu zamanda hastane ye götürmek istemiyorum tıklım tıklım dolu her yer Hiç edemiyorumm çokk rahatsız olduğunda ağrı kesici şurup veriyorum bi çay kaşığı