Theanaa Merhaba arkadaşlar sizler ne durumdasınız, ben hala çok yoruluyorum tek başına oynamaz sürekli ayağımın altında, uykusuz hala çok az ek gıda reddediyoruz. Herşey falso bi güzel tarafı gülüşü psikoljm çok bozuk 10aydir. Sizler ne durumdasiniz
Deletedmom_49 Theanaa 9.5 aylıktan sesleniyorum berbat berbat berbat. Ek gıda reddi, gece 17392929 kez uyanma. Sürekli huysuzluk. Diş. Her şey üst üste geldi
Seatib Theanaa ek gıda yemez. Gece uyanır sürekli. Her şeyi ağzına götürür kemirir. Oyuncaklarla bir iki bakar sıkılır. Süpürgeyle oynamak istiyor . Robotu açsam o da sürekli dolansa veya büyük süpürgenin üstüne çıkmak istiyor.
Bahar00 Theanaa 10 aylik diş çıkarıyor benden başka kimseye gitmiyor bide üzerine kuzum hasta çok kötü hemde normal günde yoruluyorum ama bu Bi kaç gündür perişan durumdayım başım dönüyor artık uyku dinlenme die bisey kalmadı bende yinede iyi olsun oğlumda başka bisey istemem dua eder msnz oğlum için.😔
Theanaa Deletedmom_49 kendi kendine oynuyor mu benimki sürekli benle oynuyor benim parmağımla oynamak istiyor
Deletedmom_49 Theanaa ay ne oynaması. Oyun odası yaptım güya. Halen yamacimdan ayrılmıyor. Tepeme çıkıyor. Oyuncaklarının hcibirinin suratına bakmıyor. O kadar oyuncak aldım hep boşa masraf.
Ceydacetin24 Bebekleriniz koltuğa falan dikelttiginizde dikeliyor mu acaba biz 8 ayligiz hiç ayaklarının üstüne dikelme yok
Theanaa Ceydacetin24 her çocuk farklidir benimki dikeliyor emekleme varmı mesela bizimkinindedisi yok hic
Seatib Theanaa Theanaa akşama kadar açık dursun bayılır çok seviyor üstüne oturuyor vuruyor 😂normalde oturma odasındaydı diğer odaya koydum artık