ilknurryasa Arife 1 tatlı kaşıgı kimyon un üstüne sıcak su koyuyorum 5 dk demlendikten sonra içiyorum.Yediğiniz yemeklere de kimyon ekleyin ne kadar dükkat etsek de hersey gaz yapabiliyor
Dilasanaz Hacer_48 5 aylikti gecti dediginuz gbi sonra baska şeyler çıkıyor simdide diş cikarmasiyla ugrasiyoruz anne olmak gercekten dunyanin en zor ve en kutsal isi
Arife ilknurryasa bende kimyon rezene iciyorum yedigime dikkat ediyorum ama gaz in diisnda birde hemen artik kaka yapamiyor 43 gunlyk bebegin
ilknurryasa Hacer_48 ben çikolata süt ve süt ürünleri de tüketiyorum kimyon çayını aksam yatmadan yapın etkisini görüceksınız
Aysktr Yenianne_2019 sabı 4x15 ( 24 saat içinde) yani 60 damlaya kadar kullanabiliyorum ama genelde sabah öğle aksam veriyorum duruma göre gece de veriyorum 8 damla olacak sekilde biogaia da aksam uyumadan önce veriyorum
ilknurryasa Arife bizim de gün aşırı yada 2 günde bir oluyor 10 güne kadar normalmiş doktora sormuştuk birde kakası yeşilse yeteri kadar doymuyor demekmiş kakasının sarıya dönük oldugu doyuyor anlamındaymış
Aysktr Yenianne_2019 tabiki bende sadece bu damla işe yaradı diğerleri işe yaramadı ben toplam da sabah öğle akşam 24 damla veriyorum 60 damla maksimum aşırı zorlarsa gazlı olursa verebileceğim sayı
Arife ilknurryasa kaka sari ama masaj yapmazsak asla kendi cikaramiyor masaji mecbur yapiyoruz cnku cok ikinip mosmosr oluyor
ilknurryasa Arife herkes aynı sorunu yaşıyor ilk başta çok yaptığı için hep öyle olucak gibi düşünüyoruz dert etmeyın bizde bacaklarına masaj yapınca cıkardı 2. Ayda hala zorlanarak yapıyor
Aysun16 Kizlar bende rezene ve kimyonu karistirip kaynatiyorum oyle iciyorum hem süt arttirsin hemde gazina iyi gelsin diye ama gazina böyle pek bi faydasi olmadi gibi kimyonu tek mi kaynatip icmeliyim daha mi faydali
ilknurryasa Hacer_48 Doktoru ağlıyor durmuyor dedıgımde kakasının resmını istemişti ondan sonra söylemişti